Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az internetes munkák mennyire...

Az internetes munkák mennyire kamuk?

Figyelt kérdés

Én nem főállásra gondolok, hanem mellékkeresetre.

Rákerestem a netten, hogy az én városomban milyen állásajánlatok vannak és hát van elég sok lehetőség. Az egyik fánkeladásért 1200 eurót fizet :D

Szóval azt akarom tudni, hogy mi a bökkenő ezekben, mert nem véletlenül van az, hogy senki sem talál munkát. Ha ez mind igaz, amit az interneten látok, akkor itt elég sok lehetőség van és hát valami mégis csak kell legyen, amiért ilyen sok ajánlat van és olyan kevés jelentkező.

2014. márc. 2. 10:01
 1/3 A kérdező kommentje:
*Internetes munkát úgy értem, hogy interneten hirdetik, nem azt, hogy interneten kell elvégezni
2014. márc. 2. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem is mind, de jelentős része kamu. Most őszintén, nem néztem meg, de mondjuk, hogy 310 Ft az árfolyam, fánkeladásért ki fog neked fizetni 372.000 Ft-ot? Elárulom: senki. Egy valamit jegyezz meg: ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az általában hazugság.

Próbálj utánajárni a hirdetés feladójának. Nem fog menni. Email címen kívül (néha még az sincs, az álláshirdető oldalon keresztül tudsz jelentkezni max.) kívül ritkaságszámba megy, ha adnak MŰKÖDŐ elérhetőséget, telephelyet, levelezési címet, netalántán honlapot. De csak kíváncsiságod kielégítése érdekében, jelentkezz egy ilyenre, és le merem fogadni, hogy neked kell fizetned majd valami prospektusért vagy oktatási anyagért, amit előre kell utalnod. Pénzt elküldöd, aztán soha többé nem hallasz felőlük. Mint munkavállalónak, nem kötelességed fizetni olyan munkáért, amit neked ajánlanak fel. Ez amúgy törvénytelen is. De még mindig sokan fizetnek, nem is keveset!

Az emberek többsége bizalmatlan, engem nem húznának be, (legalábbis ahhoz nagyon dörzsöltnek kellene lenniük), de vannak buta, hiszékeny emberek is, ezek a mocskok pedig belőlük élnek.

2014. márc. 2. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:
kösz nagyon szépen a választ !!!
2014. márc. 2. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!