Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rámhajtott az ügyeletes orvos...

Rámhajtott az ügyeletes orvos az SZTKban, ez normális? 17/l

Figyelt kérdés
be kellett sietnem az ügyeletre, szerencsére nem volt nagy gond, hamar elláttak. aztán amikor kiment a nővér, az orvos elkezdte simogatni a vállam meg a hajam meg ilyeneket mondott hogy szeretne velem kettesben találkozni, adjam meg a számom stb.. én alapból elég harcias vagyok, megvédem magam, de itt egyszerűen ledöbbentem, annyira hogy reagálni sem tudtam. aztán ahogy visszajött a nővér és visszakaptam a TB káryám elsiettem ahogy tudtam. szerintetek ez nem gáz? az orvosoknak simán szabad ilyeneket?

2014. márc. 2. 04:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem is kamu. Majd pont egy kis 16 éves lánykára hajt rá, egy 30 éves férfi:D Az most mellékes, hogy orvos...
2014. márc. 2. 12:29
 12/21 anonim ***** válasza:
*17
2014. márc. 2. 12:29
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha heteroszexuális az ügyeletes orvos, teljesen normális.
2014. márc. 2. 13:11
 14/21 Angelik@ ***** válasza:
86%
Szóval sokaknak ez jelenti az ismerkedést? Odamegyek valakihez és elkezdem símogatni?! Hogy veszi a bátorságot egyáltalán. Na mindegy, legközelebb törd el a karját, csak úgy "harciasan".
2014. márc. 2. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
Kamu.
2014. márc. 2. 14:11
 16/21 A kérdező kommentje:

a kamu-zóknak üzenem hogy remélem holnap ti kerültök oda hozzá, és jól megfogdos titeket.

látom nagyon rosszindulatúak itt a válaszolók, még én vagyok lecseszve hogy mertem kérdezni, és még ilyeneket kapok hogy "csak szeretnéd".. tudod ki szeretne egy ronda szakállas perverz orvost a nyakába lihegni, hányok ha rá gondolok. gondolkodtam rajta hogy szóljak apukámnak, csak félek hogy ő meg túl messzire megy ha megtudja.

2014. márc. 2. 14:32
 17/21 Angelik@ ***** válasza:
72%
Na-na-na azért egy harmincas pasi orvosi egyenruhába lehet akár kellemes látvány is. Liheghet is alattam, csak ne a fülembe és semmi esetre sem egy vizsgálat után. Mert ehhez nincs joga és csak akkor símogasson ha én kérem. Így van?! Meg persze a korodra is lehetett volna tekintettel a köcsöge.
2014. márc. 2. 17:46
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

A gúnyolódó hozzászólók nevében!

Azért vagyunk ilyen rosszindulatúak, mert elég baj, hogy 17 évesen felmerül egy emberben, hogy az ilyen tett esetleg normális lehet az orvostól. Ezért írták többen is, hogy "kamu". De be kell látnunk, a helyzet komoly, és aggasztó. Komoly, mert tényleg megtörtént. És aggasztó, hogy a kérdezőben felmerült, hogy ez normális lehet.

2014. márc. 2. 21:12
 19/21 anonim válasza:
100%
JELENSD FEL!!!!!
2014. márc. 4. 16:21
 20/21 anonim válasza:
59%
Néhány év, vagy évtized és visszasírod még a dokibácsi látványát is. Persze ha az én lányomról lenne szó, átharapnám a torkát is az ilyen perverz állatnak. ;)
2014. aug. 22. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!