Az normális, ha így érzek?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkodom azon, hogy milyen lenne bevonulni egy elmegyógyintézetbe vagy szanatóriumba lenyugodni egy kicsit. Mindig elképzelem, hogy állok ott, egyedül, nyugalomban, a szellő fújja a hajam, és minden olyan békés. Mostanában ki vagyok készülve. Kimerült vagyok, érzelmileg sem vagyok a topon, és folyamatosan erre gondolok, hogy szeretnék egy kicsit megnyugodni. Ez normális? Minek a jele? Ti éreztétek már ezt ennyire intenzíven? 18 éves vagyok...2014. jan. 26. 11:40
1/5 anonim válasza:
Ahhoz nem kell dilihàzba bevonulni :) elég ha kimész az erdőbe,vagy találd ki magadnak érdekes programot.22 évesen én is szoktam ilyeneket érezni volt idő amikor még a legapróbb dolgokon is felhúztam magam.Kutyàval szoktam játszani,elmentem konditerembe,stb :)
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem normális dolog ilyenekre gondolni.Otthon minden rendben van a családodban?És a suliban?Egyéb fontos dolog ami neked fontos lett volna de nincs vagy nem jön össze?Szüleiddel milyen a kapcsolatod?És a testvéreiddel?Írhatsz privibe is segítek.
4/5 A kérdező kommentje:
Szüleim hol elválnak, hol megint együtt vannak, hol csalják egymást. A bátyám sz#rik mindenre, engem mindenbe az utolsó pillanatban avatnak be (pl. maga a válás).
Barátaim vannak, de annyira nem érdekelnek, néha észrevétlenül megbántom őket.
Mindig kifogom a lehető legzüllöttebb fiút, aki csak létezik. Vissza akarom a kapni a szüzességem, elszúrtam.
Nincs kedvem tanulni, nyakamon a nyelvvizsga, tanulás, hogy legyen belőlem valami, de egyszerűen nem tudom magam rávenni semmi hasznosra.
Kimerült vagyok, mert iskola után dolgozom, és csak este érek haza, de kell a pénz. Reggelente kb. összeesek a fáradtságtól, és ez így megy már nem is tudom mióta.
Dohányzás...
2014. jan. 26. 12:08
5/5 anonim válasza:
Ha hiszed ha nem jó úton haladsz.Csak tragikusan fogod fel a dolgokat.Légy egy kicsit önzőbb és gondolj néha csak magadra meg látod hogy észre fogod venni h hülye voltál de nem azért mert elveszteted a szüzességed :-).Ne a szüleid miatt aggódj hanem a te saját életed miatt,egyszer élünk neked csak egy életed van.Használd ki a szép fiatalságodat ismerkedj szórakozz mert később nem tudod ezeket az éveket be pótolni hiába is akarnád majd.Légy vidámabb oszd be jobban az idődet h tudj rendesen pihenni is.De a legfontosabb csak jó dolgokra gondolj.Sok sikert neked az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!