Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális, ha így érzek?

Az normális, ha így érzek?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkodom azon, hogy milyen lenne bevonulni egy elmegyógyintézetbe vagy szanatóriumba lenyugodni egy kicsit. Mindig elképzelem, hogy állok ott, egyedül, nyugalomban, a szellő fújja a hajam, és minden olyan békés. Mostanában ki vagyok készülve. Kimerült vagyok, érzelmileg sem vagyok a topon, és folyamatosan erre gondolok, hogy szeretnék egy kicsit megnyugodni. Ez normális? Minek a jele? Ti éreztétek már ezt ennyire intenzíven? 18 éves vagyok...
2014. jan. 26. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell dilihàzba bevonulni :) elég ha kimész az erdőbe,vagy találd ki magadnak érdekes programot.22 évesen én is szoktam ilyeneket érezni volt idő amikor még a legapróbb dolgokon is felhúztam magam.Kutyàval szoktam játszani,elmentem konditerembe,stb :)
2014. jan. 26. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. jan. 26. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog ilyenekre gondolni.Otthon minden rendben van a családodban?És a suliban?Egyéb fontos dolog ami neked fontos lett volna de nincs vagy nem jön össze?Szüleiddel milyen a kapcsolatod?És a testvéreiddel?Írhatsz privibe is segítek.
2014. jan. 26. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Szüleim hol elválnak, hol megint együtt vannak, hol csalják egymást. A bátyám sz#rik mindenre, engem mindenbe az utolsó pillanatban avatnak be (pl. maga a válás).

Barátaim vannak, de annyira nem érdekelnek, néha észrevétlenül megbántom őket.

Mindig kifogom a lehető legzüllöttebb fiút, aki csak létezik. Vissza akarom a kapni a szüzességem, elszúrtam.

Nincs kedvem tanulni, nyakamon a nyelvvizsga, tanulás, hogy legyen belőlem valami, de egyszerűen nem tudom magam rávenni semmi hasznosra.

Kimerült vagyok, mert iskola után dolgozom, és csak este érek haza, de kell a pénz. Reggelente kb. összeesek a fáradtságtól, és ez így megy már nem is tudom mióta.

Dohányzás...

2014. jan. 26. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha hiszed ha nem jó úton haladsz.Csak tragikusan fogod fel a dolgokat.Légy egy kicsit önzőbb és gondolj néha csak magadra meg látod hogy észre fogod venni h hülye voltál de nem azért mert elveszteted a szüzességed :-).Ne a szüleid miatt aggódj hanem a te saját életed miatt,egyszer élünk neked csak egy életed van.Használd ki a szép fiatalságodat ismerkedj szórakozz mert később nem tudod ezeket az éveket be pótolni hiába is akarnád majd.Légy vidámabb oszd be jobban az idődet h tudj rendesen pihenni is.De a legfontosabb csak jó dolgokra gondolj.Sok sikert neked az életben.
2014. jan. 26. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!