Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen normális, hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

Szóval..:)

17 éves lány vagyok.

12 évesen volt egy fél éves "kapcsolatom", 14 évesen egy 2 hetes és 15 évesen egy 2 hónapos..

Azóta semmi.., nem siettetem, de pár napja úgy érzem, hogy hiányzik az életemből. :( Nem a szex, hanem, hogy valaki mellettem legyen, szerelmes legyek. :) Hozzáteszem szűz vagyok még. Sokat tanulok a gimi miatt, kevesebb szabadidőm van sajnos, de nem szeretném, ha emiatt nem jönne össze semmi. Nem vagyok szépségkirálynő, de csúnya sem, elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. :)

Szerintetek mit tegyek?:) (A kérdés persze költői, de érdekelne mások tapasztalata, hátha van még valaki hasonló cipőben).

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 23. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Szerintetek mit tegyek?:) (A kérdés persze költői"

Nos, ugye tudod, hogy a költői kérdésre nem várunk választ?

2014. jan. 23. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Az ember társas lény. Teljesen normális, ha vágysz egy társra akit szerethetsz, és aki szeret.
2014. jan. 23. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
17 évesen még nem csúsztál le semmiről.
2014. jan. 23. 17:24
 4/11 WheneverYouWant ***** válasza:
Ez az érzés nálad most kezdődött.. van akinél évekig tart úgy hogy nincs senkije.. majd megelégeled és összejössz az első szellemi fogyatékossal aki megkíván... bocsi csak próbálok jósolni...
2014. jan. 23. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Legyél boldog kapcsolat nélkül is.

Ettől kivirágzol, és vonzani fogod a pasikat.

2014. jan. 23. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg,még nincs min aggódnod. Én 27 éves férfiként tartok ugyanitt...de meg is van az eredménye,és ha így folytatódik így is marad.
2014. jan. 23. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Még senki sem ajánlotta fel a segítségét?:) Én segítek neked szívesen;)
2014. jan. 23. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Yrjál, ha Debrecen környéki vagy!;)
2014. jan. 23. 20:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. jan. 27. 20:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 1. A kérdésem elsősorban arra irányult, hogy normális-e ez az érzés az én koromban, a költői kérdés pedig a "Szerintetek mit tegyek?" volt. Semmi gond..:)
2014. jan. 29. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!