Hol tudnék önkéntes munkát vállalni gyerekekkel? 20/L
Szia!
Önkéntes tevékenységet végezni gyakorlatilag bárhol végezhetsz, ahol elfogadják a segítő szándékodat. Egyébként érdemes a helyi intézményeket felkeresni, esetleg Lakásotthonokat, akár a kórházat, Ifjúsági házat. Ha egyszerűen a keresőbe beírod az "Önkéntes" szót, remek információszerzési lehetőségekre tehetsz szert. Remélem tudtam segíteni. A legjobbakat kívánom és sok sikert! :)
Tisztelettel: Kenyeres Dániel
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget :) ez nekem is eszembe jutott, a gond csak az, hogy a legtöbb hely betelt. Írtam kórházaknak, hogy szeretnék beteg gyerekekkel foglalkozni, de mindenhol azt mondták, hogy próbálkozzak augusztusban, mert erre a félévre már beteltek a helyek :(
Sajnos igazad van, mert én is regisztráltam magam a K and H Gyógyvarázs programjában, hogy szeretnék beteg gyerekeknek felolvasni (Bp-en) Nem sok olyan időpont volt, ami nekem szóba jöhetett volna, hiszen dolgozom, de a legtöbbször azt írja ki a program, hogy megtelt, jelenleg nincs lehetőség.
Van a www.onkentes.hu oldal ott, vagy egyik iskolai tanárodat kérd meg, hogy segítsen ilyen helyet találni. Esetleg, ha jó vagy valamilyen tárgyból, korrepetálhatnál ilyen gyerekeket ingyen. Vagy menj be az önkormányzathoz és ajánld fel, hogy a könyvtárban szívesen lennél ingyen a gyerekekkel, esetleg valamilyen foglalkozást tartanál nekik (könyvolvasás, könyvmaratont, diavetítés, megelevenedett oldalak vetélkedő stb.)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!