Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Miért kísérletezünk állatokon...

"Miért kísérletezünk állatokon, ha a börtöneink tömésig vannak pedofilokkal? "

Figyelt kérdés

- Igazi kérdés: A homoszexualitás genetikai betegség, de a pedofília választás? Hogy is van ez?

Ezen elindulva: [link]

2014. febr. 26. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Mert az emberi szervezet nem teszi lehetővé a kísérletek hatékony eredményeit, és akkor sem lehetne emberekhez nyúlni akaratukon kívül hogy ha a mi testünk lenne a kísérletekre való potenciális alany.
2014. febr. 26. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

"Miért kísérletezünk állatokon, ha a börtöneink tömésig vannak pedofilokkal? "

Én pontosan ugyanezt a kérdést teszem fel már évek óta, mindenki pszichopatának, minimum szadistának néz.

A pedofília is öröklődhet, (nem muszáj, hogy egyik szülő pedofil legyen, elég ha mentálisan beteg), hibás gén okozza, de kialakulhat rengeteg átélt dologtól.

Azonban, a melegek nem ártanak senkinek,nem erőltetik rá akaratukat másokra, gyerekekre, mégis ezen vannak nagy általánosságban jobban felháborodva az emberek, ez forog többet a köznép tudatában, mocskos b*ziznak, de ha elolvasnak egy pedofíliáról szóló cikket, felháborodnak,majd gyorsan el is felejtik.

Sokszor azt veszem észre, hogy nem is tulajdonítanak neki túl nagy jelentőséget, legalábbis nem akkorát, amekkorát kellene, pláne a férfiak (nem egy helyen olvastam, hogy ez nem is OLYAN rossz...).

Undorító ez az egész társadalom, na.

22/N

/Egyetlen egyszer olvastam egy cikket,egy pedofil férfi az USA-ban (azt hiszem ott) kémiailag kasztráltatta magát, mert nem akart senkit bántani, traumát okozni a gyerekeknek. Persze kérdés, hogy attól még molesztálja-e őket, én egy pedofilnak sem tudok hinni, de legalább eljutott egy szintig.

És itt felmerül bennem egy kérdés: miért nem lehet kémiailag kasztrálni a pedofilokat? Én törvénybe iktatnám./

2014. febr. 26. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Embereken is ugyanúgy kísérletezünk, csak azok titkos laborokban, mélyen a föld alatt történnek.

Discoveryn ment egy sorozat, hogy Hitler milyen titkos bunkereket meg gyárakat építtetett 6-8 méternyi vastag betonból. Szerinted a mai vezetők nem csinálnak ilyet? 100 évvel vagyunk fejlettebbek az akkori embertől.

2014. febr. 26. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem a homoszexualitás hasonló mentális aberáció, mint a pedofília. Persze az erőszak nélkülire gondolok!! Amikor mindkét fél kölcsönösen belemegy. Persze, egy gyereket befolyásolni a saját téveszméink által vezérelve hatalmas hiba, de minden szülő ezt teszi a nevelés során. A saját téveszméit és félelmeit ülteti a gyerek felébe, amíg a szülőházban van. Ezt teszi a pedofil is, csak sokkal drasztikusabban, hangsúlyozom, nem a nemi erőszakra gondolok! Tehát a pedofil esetén adott egy mentális zavarral, sérelmekkel teli ember. Melegek esetén szintén erről van szó, csak nem feltétlen szükséges hozzá egy manipulációs stratégia, könnyen találnak maguknak sajnos hasonló felfogású embereket.

Utóvégre azt mondanám, hogy a melegek szinte egy szinten vannak a pedofilokkal, de nem az erőszakolókkal!

Szóval én támogatnám mindkét embertípus teljes elzárását a civilizációtól és alávetném mindet kísérleteknek, amik nem járnak számukra fizikai fájdalommal.

2014. febr. 26. 19:53
 5/5 anonim válasza:
95%

Így van, ahogyan előttem írták: kísérleteznek embereken is, csak hivatalosan erre nincs bizonyíték, de nem is kell. Az már más dolog, hogy sajnos az emberkísérletekhez olyanokat választanak, akik az adott kísérletnek megfelelőek - ez az egyetlen kritérium és a többi már mellékes.

Elméletileg véve a kérdést, hogy valóban mi lenne ha a hivatalos kísérletek során állatok helyett embereket használnának, a helyzet az, hogy vannak emberi jogok. Azon vitatkozni lehetne, hogy ezeket a jogokat elveszti-e valaki akkor, ha valamit csinál, ez már moralitás kérdése.

2014. febr. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!