Azt akarom kérdezni, hogy ez káromlásnak, meg hurcolásnak számít-e? Lent
Ha te vagy Isten, akkor káromlás.
Meghurcolás szó jelentését sem ismered.
Ha olyan dolgokat terjeszt rólad, amely akár erkölcsi, akár anyagi kárt okoz, akkor polgári bíróságon perelheted.
Ez max inkább hitelrontásnak minősül.
Bár ha odaállnál egy bíró elé azzal, hogy valaki leku-rvázott, lehet úgy b-na ki mint macskát szarni, mert ilyenekkel nem foglalkoznak.
A nagyobb kérdés viszont az, hogy mivel a halott apáddal elég nagy bunkóság így támadni, hogy mi válthatta ezt ki belőle?
Ilyeneket nem mond csak úgy az ember, ok nélkül!
Szerintem biztosan foglalkoznak ilyesmivel a bíróságon, de kár belefognod. Rólam is mondtak már össze-vissza dolgokat, mikor elég hülye körökben mozogtam. De eszembe se jutott, hogy valakit pereljek a lek*rvázás miatt, mert minek. Tudtam magamról, hogy nem vagyok az, akik ismertek / ismernek ők is tudták, a többi pedig gondoljon amit akar.
Az viszont, hogy elhunyt édesapádat szidta stb, az mind az illető személyt minősíti, méghozzá elég szépen a béka s*gge alá.
Ha van két tanúd, aki ezeket hallotta, vagy video-, esetleg audio-felvételed, akkor mehetsz a bíróságra, mert ez becsületsértés. Az alaptalan pletykák terjesztése, amelyben szaj..nak nevez mások előtt, rágalmazás.
Mindkettőt neked kell bizonyítanod, és ha sikeresen bebizonyítod, akkor nagyon csúnyán megfizet érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!