Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt akarom kérdezni, hogy ez...

Azt akarom kérdezni, hogy ez káromlásnak, meg hurcolásnak számít-e? Lent

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm a 17 éve elhunyt apámat szidta nekem ma elég csúnyán és olyanokat is mondott, hogy nem csodálja, hogy meghalt ha ilyen lány lenne ő is meghalna meg, hogy mikor 6 hónapos voltam akkor kellett volna megölnie az apukámnak. és egyéb kedvességek...Ill. az, hogy terjeszt rólam alaptalan pletykákat aminek köze van a prostitúcióhoz? az káromlás?
2014. febr. 24. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha te vagy Isten, akkor káromlás.

Meghurcolás szó jelentését sem ismered.

Ha olyan dolgokat terjeszt rólad, amely akár erkölcsi, akár anyagi kárt okoz, akkor polgári bíróságon perelheted.

2014. febr. 25. 01:03
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Ez max inkább hitelrontásnak minősül.

Bár ha odaállnál egy bíró elé azzal, hogy valaki leku-rvázott, lehet úgy b-na ki mint macskát szarni, mert ilyenekkel nem foglalkoznak.

A nagyobb kérdés viszont az, hogy mivel a halott apáddal elég nagy bunkóság így támadni, hogy mi válthatta ezt ki belőle?

Ilyeneket nem mond csak úgy az ember, ok nélkül!

2014. febr. 25. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Természetesen foglalkoznak ilyennel a bíróságok, ne írj butaságot! Bizonyítani kell tanúkkal a megtörténtét. Ha ez sikerült, akkor a rágalmazónak azt, hogy amit állít, az valóság.
2014. febr. 25. 09:18
 4/5 *Nekomimi* ***** válasza:

Szerintem biztosan foglalkoznak ilyesmivel a bíróságon, de kár belefognod. Rólam is mondtak már össze-vissza dolgokat, mikor elég hülye körökben mozogtam. De eszembe se jutott, hogy valakit pereljek a lek*rvázás miatt, mert minek. Tudtam magamról, hogy nem vagyok az, akik ismertek / ismernek ők is tudták, a többi pedig gondoljon amit akar.

Az viszont, hogy elhunyt édesapádat szidta stb, az mind az illető személyt minősíti, méghozzá elég szépen a béka s*gge alá.

2014. febr. 25. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha van két tanúd, aki ezeket hallotta, vagy video-, esetleg audio-felvételed, akkor mehetsz a bíróságra, mert ez becsületsértés. Az alaptalan pletykák terjesztése, amelyben szaj..nak nevez mások előtt, rágalmazás.

Mindkettőt neked kell bizonyítanod, és ha sikeresen bebizonyítod, akkor nagyon csúnyán megfizet érte.

2014. febr. 25. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!