Milyennek kellene lennie egy 26 éves lánynak?
26 éves lány vagyok. Kb. sokszor úgy érzem mintha még tini lennék. De tényleg értem itt a pasikba való belezúgást, barátnőimmel való lógást csacsogást stb.
Van munkahelyem, egyetemet elvégeztem de még sem érzem hogy úgy mond felnőtt lennék.
Ez nagyon nagy baj. ?? Néha megfordul a fejembe hogy egyszer férjhez megyek lesz meg ilyenek de mindig az épp aktuálisan tetsző fiúval?
26 évesek vagy hasonló korúak Ti milyenek vagytok?
Otthon lakom,de van saját keresetem nagyon jól érzem magam a saját szobámba még stb...
Szerintetek ez nagy baj?
Milyennek kellene lennie egy 26 évesnek?
Köszi: :)
Szerintem olyan légy, amilyennek jól érzed Magad. Fogsz még változni, úgy érzem. Én sem vagyok érett felnőtt, de a munkámban ezt a szerepet játszom. Vannak hiányaim gyerekkoromból és kamaszkoromból, talán ezt sejtem emögött, lehet, hogy Nálad is hasonló. Éretlen vagyok, de ebbek is megvan a maga oka, és nem tartom magam hibásnak ebben!
F/34
hát a pasiba való belezúgást úgy hogy ha valaki megtetszik jön a lila köd és nagyon hamar vagyok szerelmes. És általában pofára is esek abból a szempontból hogy. 1. nem olyan cuki kedves édes mint hittem (tehát egy paraszt)
2. valóban aranyos csak én nem kellek neki
3. nagyon ritka esetbe összejövök vele járunk és tényleg édes. :)
Tehát nagyon hamar vagyok szerelmes. Ezen nagyon nem tudok változtatni meg nem is akarok mert annyira jó érzés ábrándozni. ( leírom a neveinket egymás alá + szivecske stb. )
Arra én is hajlamos vagyok, hogy csak úgy beleszeressek valakibe, akit rendszeresen látok, de ennek az is lehet az oka, hogy csak úgy nem randizom, és ezekszerint van igényem valami kapcsolatra, csak elnyomom.
Mindenesetre szerelmes állapotban nehéz meghódítani egy nőt.
én is 26 éves nőszemély vagyok.
nos, a leírtak alapján nagyon nem vagyunk egy szinten. 7 éve külön élek anyámtól, a párommal 6 éve vagyunk együtt. nem szoktam belezúgni első látásra senkibe, igazán csak akkor vagyok képes valaki iránt érzelmeket táplálni ha már ismerem.
a szívecske rajzolgatás meg sosem volt stílusom. :)
a barátnőkkel való lógás és csacsogás havi 1x ha összejön, mert 10en 11 felé futunk a dolgos hétköznapokban.
végülis ha te így jól érzed magad, akkor élj így, nem ártasz vele senkinek. úgy néz ki, hogy elég későn fogsz megérni a családalapításra, de jobb mintha elsietnéd.
hülyeség hogy milyennek KELL lennie egy X éves embernek, viszont vannak bizonyos határok amiken jobb ha belül maradsz, mert a túl gyerekes viselkedés könnyen válhat közröhej tárgyává.
9. (utolsó ) válasz író.
Köszi a hozzászólást. Szerinted mi az amit mindenképp jó kerülni? Szóval mi a röhejes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!