Miért van az, hogyha leszáll az est, besötétedik, akkor felerősödnek az érzések? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mostanában nem vagyok túl jó passzban, lelki okai vannak, nagyon sokszor vagyok szomorú. Azt vettem észre magamon, hogy ha reggel felkelek, valahogy még elvagyok napközben anélkül, hogy nagyon megzuhannék, de amint besötédetik, egyre később lesz, a hangulatom is úgy kezd el lejjebb csúszni. Este már sokat sírok, teljesen kilátástalannak érzek mindent. De ez szerintem nem csak ebben az esetben van így, ha örömteli dolgokról van szó, az is este sokkal intenzívebb élmény. Van ennek valami értelme, vagy miértje?2014. febr. 22. 16:07
1/1 anonim válasza:
Ez velem is így van, szóval engem is érdekelnek a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!