Mit vegyek, vigyek neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régóta ismerkedek neten. Még nem találkoztunk, már megbeszéltem vele, hogy ő most lépett ki egy kapcsolatból nem szeretne semmit, én viszont lehet igen eddigiek alapján, de egyelőre csak baráti céllal találkozunk. Valamivel szeretném meglepni, de nem tudom mi legyen az, hogy ne lépjem át azt a határt se, amit megbeszéltünk. Ilyen snassz dolgokat, mint csoki meg ilyesmi azt nem szeretnék vinni, tudom nekem kéne tudnom és eldöntenem mi lenne jó, de azért ha valami ötletetek van szívesen fogadom, köszi előre is.:)2014. febr. 20. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!