Mi lesz így az emberiséggel?
Nagyon aggódok, hogy mi lesz az emberiséggel! A világot irányító hatalmi elit veszélyes ránk nézve.
Más is így gondolja, ugye nem csak én aggódok? :S
Nagyon rosszul gondolkodsz a világ irányító hatalmaival szemben, pedig ha tudnád egyáltalán nem érdekük megölni a földet. Hisz azzal nem csak minket, hanem magukat is elintézik. Egyedül a hívő arabok veszélyesek a fehér emberre nézve, de ha megmernék próbálni szennyezni az ivóvíz hálózatot meg nukleáris vírust a levegőbe engedni, akkor leradíroznák a kis országukat, és egy kietlen poros sík táj lenne a térképen.
Ma már mindenféle emberjogi szervezetek dolgoznak a "kényelmünkön" tehát én nem érzem azt hogy bántani akarnának, az más hogy Orbán sanyargat minket, de azért az Ő kezét se engedi az Unió szabadjára.
21/F
és mi a megoldás, 2-es???
én csak egy lány vagyok, aki nem érti, hogy mi folyik itt, és néha olyan kétségbe vagyok esve... :(
Nagyon jól látod, kedves a helyzetet. Az ember a legjobb úton van arra felé, hogy kiirtsa önmagát. Nem látom a jelét annak, hogy bármi is javulna, inkább romlik. Ezzel szembe kell nézni.
Ajánlok egy könyvet:
De jó neked ketteske. :D Megoldás mindenre. :D Ahha...
Akkor mi a megoldás:
A túlnépesedésre.
A termőföldek kimerülésére és a tenger lehalászottságára.
Az egyre fokozódó környezetszennyezésre.
A kapitalista fogyasztói társadalom fizikai és pszichikai romboló hatására.
Az ivóvizek elszennyeződésére.
A globális felmelegedésre és elsivatagosodásra.
Az erdők kipusztítására.
A fajok tömeges kihalására.
Az olaj alapú energiahordozók kimerülésére a közeljövőben.
Állandósult pénzügyi válság a világban. (Mert a kapitalizmus csak addig működőképes amíg van hová terjeszkednie, és már nincs hová.)
Ezekből akár csak egy is romba döntheti az egész civilizációt.
Persze lehet homokba dugni a fejünket és elmenekülni a tények elől venus-projektbe, ezoterikus ostobaságokba vagy vallásba.
ezeknek kapásból csak a felét lehet cáfolni azonnal, hogy végzetesek lennének. a többire meg lehet találni a megoldást.
2-es voltam.
Mozgalmak amik kibújnak a nemzetközi monopólium irányítás alól:
- Nyilt forráskódú gazdaság:
Megszünteti a gazdasági és technológiai függést a világtól. Egy iránymutató olyan megoldások felé, hogyan építhet egy akármilyen hétköznapi ember házilag acélkohót alumíniumkohót fröccsöntőgépet, traktort, mezőgazdasági és építőipari gépeket vagy hidrogén és elektromos autót. Az alapanyagokat bárki olcsón bárhol könnyen beszerezheti. Minden leírás tökéletesen letöltehető az internetről, és szabadon terjeszthető
- Ökofalvak:
Zárt rendszerű élelmiszerellátó rendszerek, amelyek függetlenek a külső piactól, Belső valutarendszerük van tehát az árfolyamoktól is függetlenek. Gyakorlatilag teljesen önellátóak önfentartóak, megújuló erőforrásokat alkalmazva, nap szél és biomassza energiából.
https://www.youtube.com/watch?v=wTM_cBcTtXw
- Alapjövedelem:
Egy pénzügyi rendszer mej a mély szegénységet megszünteti az államháztartást stabilizálja, az adórendszert egyszerűsíti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!