Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 13L lent!

Mit tegyek? 13L lent!

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tőlem 2-3 évvel idősebb ès nagyon tetszik. Az a helyzet,hogy nem hiszem h én is neki mert sztem azt sem tudja h létezek nem nagyon beszélgettünk még de a legjobb barátnő úgy látom h bejön neki mert mikor lett vagyunk a folyon ak rá jobban néz. Nekem nagyon tetszik. Mit tegyek?
2014. febr. 13. 13:52
 1/4 anonim válasza:
Mondd el neki. Ez a legtisztabb.
2014. febr. 13. 13:57
 2/4 A kérdező kommentje:
De hogy csak ájak oda és :szia ... nagyon tetszel??
2014. febr. 13. 13:59
 3/4 anonim válasza:
Nem, szolitsd le elobb es allj le vele beszelgetni :) venni fogja a lapot .
2014. febr. 13. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen idős volt a barátnőm mikor összejöttünk én 15 voltam már.

Úgy kezdtünk el beszélgetni hogy szülinapomkor suliban odajött hozzám és Boldog szülinapot kívánt.

Én akkor felemeltem a a kómás tekintetem rá néztem és az ahogy még a szemével is mosolygott az ott és akkor annyira megfogott.

Tényleg volt benne valami tűz ami megfogott vagy nem is tudom.

Utána csak rá tudtam gondolni

El kezdtünk többet beszélgetni és aztán kb.4-5 hónap múlva elhangzott tőlem egy őszinte vallomás Ő akkor a nyakamba ugrott és elcsattant az első csók aztán hosszasan feküdtünk a fűben egymás szív verését hallgatva.

Ezzel csak azt akartam mondani hogy egyetlen szó, egyetlen pillantás,egyetlen mosoly is évekig tartó szerelmet indíthat el.

Sok szerencsét. :)

16/f

2014. febr. 13. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!