Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lenne gáz lányt megütni?...

Miért lenne gáz lányt megütni? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Mielőtt azzal jönnétek, hogy egy agresszív állat vagyok, sosem csináltam már ilyet és nem is tervezem. De sosem értettem, hogy miért lenne ez probléma indokolt esetekben.

Ha például egy osztályban egy lány verbálisan bántalmaz egy fiút hónapokon át, aki nem tudja magát úgy megvédeni, mert nem olyan erős verbálisan akkor miért kellene tűrni a lelki sérüléseket viszonzatlanul? Az sokkal durvább.

Vagy ha sétálok a barátnőmmel az utcán és megtámadná őt egy lány, nem az lenne a legegyszerűbb, hogy gyomron rúgom? Nézni kéne ahogy verekednek?

Elavult dogmának tartom ezt az egész, lányokat bántani tilos "mert csak" indoklást.

Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy alapvetően elítélem az erőszakot, csak el tudok képzelni olyan szituációt, amikor szükséges.

2014. febr. 12. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
45%

Ne keverd a szezont a fazonnal.

Verbális agresszióra nem lehet fizikaival reagálni, mert egy fiú sokkal erősebb, ezért sokkal nagyobb fizikai sérülést tud okozni egy lánynál. A verbális agresszió is agresszió, de nem összehasonlítható egy gyomron rúgással, vagy azzal, hogy kiveri a fogait. Ha egy férfi dühből üt, nem tudja kontrollálni, mekkorát üt.

Én ha teljes erőből pofon váglak, akkor se lesz maradandó bajod, max. bepirosodik a helye. Ha te közepes erővel lekeversz nekem egy pofont, minimum nekiesek a falnak vagy beszakad a dobhártyám.

Ha a barátnődet megtámadják az utcán, és pont ott vagy, nyugodtan üss vissza, saját magatokat megvédheted.

De ha nem vagy ott, utólag inkább tegyetek feljelentést, ne verekedj, mert akkor te pont olyan támadó leszel, és ő viszont fel fog jelenteni.

2014. febr. 12. 11:53
 12/27 anonim ***** válasza:
14%

Egyáltalán nem gáz, nyugodtan meg lehet ütni nõket is.

Egyenjogúság van, amit õk harcoltak ki.

Innentõl kezdve pont annyi jogom van megütni egy nõt, mint egy férfit, vagy mint egy nõnek megütni egy férfit.

Ja, hogy egy férfi termeténél fogva erõsebb?

Hát így járt.

Ha nem tetszik vissza lehet takarodni a konyhába.

2014. febr. 12. 12:02
 13/27 A kérdező kommentje:
A verbális agresszió sokkal durvább tud lenni a fizikainál. Sok ember nyomorodott bele és ment tönkre miatta az élete, lett öngyilkos stb. Van, hogy a fizikai agressziónak sokkal kisebb a hosszútávú hatása.
2014. febr. 12. 12:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Mert feljelenthet és a törvény őket védi.
2014. febr. 12. 12:06
 15/27 A kérdező kommentje:
A törvény nem tesz különbséget férfi és nő között ebből a szempontból.
2014. febr. 12. 12:07
 16/27 anonim ***** válasza:
36%

" Ha például egy osztályban egy lány verbálisan bántalmaz egy fiút hónapokon át, aki nem tudja magát úgy megvédeni, mert nem olyan erős verbálisan akkor miért kellene tűrni a lelki sérüléseket viszonzatlanul? "

A verbalis bantalmazasra ilyen esetben a legjobb reakcio a humoros kifigurazas. Aztan amikor a fel osztaly dol a rohogestol, mert nemjossz ki a sodrodbol, de hunoros valaszt adsz a sertegetesekre, akkor vorosodik a feje, es o jon ki rosszul,

2014. febr. 12. 12:17
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

hát igen, sokan úgy tartják hogy gyáva dolog megütni egy nőt

én viszont úgy gondolom, hogy egy nőtől legalább olyan gyávaság mikor provokálja erre a férfit

láttam már olyat, hogy egy nő sértegette a férfit, elmondta mindennek, meg csapkodta, lökdöste és tudta jól hogy az az ember nem fog neki visszaütni

na most ha nőt megütni gyávaság, akkor ez mi?

szóval nem kell itt azért ódákat zengeni a gyengébbik nemről mert igenis képesek nagyon aljasak lenni és kihasználni a kedvező helyzetüket

2014. febr. 12. 12:39
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

12:39

Gauss

Velük értek egyet, ha volt olyan kemény a nő, akkor vállalja a következményeket is.

Ha pofon, ha nem pofon.

2014. febr. 12. 13:11
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon nagy az álszentség, nem lepődök meg... :)
2014. febr. 12. 13:16
 20/27 anonim ***** válasza:
77%

Én nő vagyok és nem bírom az agresszív férfiakat,de úgy gondolom vannak szituációk mikor meg lehet ütni nőt is.

A rosszindulatú,gonosz nők ezt a dogmát,pofátlanul kihasználják.

Nekem a Valóvilágban az sem tetszett,hogy az a görcs Viki provokálta Simont a gatya lehúzással.

Szerintem ugyanolyan tilos kizárásos dolognak kellett volna annak is lennie.Mert ha egy csaj így viselkedett,ahogy ő,igenis egy pofont is megérdemelne.

2014. febr. 12. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!