Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az helyén való? - hogy a...

Az helyén való? - hogy a barátom például tovább tanulási elképzeléseimbe (egyetem) beleszól és azt mondja hogy inkább szakmát sajátítsak el!

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az helyénvaló, ha tanácsot ad, de az már nem, ha nem fogadja el a döntésedet!
2014. febr. 10. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Az rendben van, hogy olyan szakmát keresünk,amely hoz is a konyhára,de ha neked egyetemhez van kedved,akkor késõbb sajnálni fogod.

Ha szeretnéd a szakács szakmát az nem rossz, de fizikailag nagyon nehéz.

2014. febr. 10. 18:19
 13/18 anonim válasza:
100%
hány éves a barátod? mert akkor gondolom te most vagy 18/19 körül. nem akarok gonosz lenni, de nem biztos, hogy vele fogod leélni az egész életedet, de az, hogy most mit választasz a TE egész életedre fog kihatni. és az egy dolog, hogy mivel keresel sok pénzt, de azt is tartsd szem előtt, hogy legalább egy kicsit szeresd azt amit csinálsz.
2014. febr. 10. 18:35
 14/18 A kérdező kommentje:
igen 18 ő is mint én.
2014. febr. 10. 18:39
 15/18 A kérdező kommentje:
igazából főiskolához nincs túl sok kedvem az csak ilyen muszáj a diploma miatt...inkább jobban szeretném most már a gyakorlatot..nem tudom kire hallgassak rá vagy a szüleimre
2014. febr. 10. 18:40
 16/18 anonim ***** válasza:
A barátod egy önző tuskó. Gyógypedagógusként külföldön igen sokat tudsz keresni, szakácsként viszont sem Magyarországon, sem máshol nem lennél olyan túlfizetett, hacsak nem válik belőled tévés sztárszakács.
2014. febr. 10. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Leszakadna a pofám, ha dirigálni mernék barátnőmnek, hogy merre tanuljon tovább.

Amikor kérte, hogy mondjam el, mit gondolok, elmondtam, meg ha valami olyan van, persze, hogy elmondom, hogy szerintem mi lenne a jó, de önálló ember, ő dönti el, hogy mit akar, és nem én fogom neki megszabni.

Attól, mert ez a csőlátású fafej a barátod, még nem vagy neki a tulajdona, hogy megszabja, mit csinálj. Pláne, hogy még igazából nem is köt össze titeket semmi. Nem vagytok házasok, nem vagytok élettársak, csak egy szimpla szerelmes pár.

Egyébként meg a biztos út a boldogtalan felnőttkor felé, ha kényszerből mást tanulsz, mint amit szeretnél.

2014. febr. 10. 19:41
 18/18 anonim ***** válasza:

"nem tudom kire hallgassak rá vagy a szüleimre"

Magadra.

A magad újtát járd, a saját életedet éld, és ne barátodét, meg ne a szüleidét.

2014. febr. 10. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!