Az helyén való? - hogy a barátom például tovább tanulási elképzeléseimbe (egyetem) beleszól és azt mondja hogy inkább szakmát sajátítsak el!
Az rendben van, hogy olyan szakmát keresünk,amely hoz is a konyhára,de ha neked egyetemhez van kedved,akkor késõbb sajnálni fogod.
Ha szeretnéd a szakács szakmát az nem rossz, de fizikailag nagyon nehéz.
Leszakadna a pofám, ha dirigálni mernék barátnőmnek, hogy merre tanuljon tovább.
Amikor kérte, hogy mondjam el, mit gondolok, elmondtam, meg ha valami olyan van, persze, hogy elmondom, hogy szerintem mi lenne a jó, de önálló ember, ő dönti el, hogy mit akar, és nem én fogom neki megszabni.
Attól, mert ez a csőlátású fafej a barátod, még nem vagy neki a tulajdona, hogy megszabja, mit csinálj. Pláne, hogy még igazából nem is köt össze titeket semmi. Nem vagytok házasok, nem vagytok élettársak, csak egy szimpla szerelmes pár.
Egyébként meg a biztos út a boldogtalan felnőttkor felé, ha kényszerből mást tanulsz, mint amit szeretnél.
"nem tudom kire hallgassak rá vagy a szüleimre"
Magadra.
A magad újtát járd, a saját életedet éld, és ne barátodét, meg ne a szüleidét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!