Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » SOS! Anyukák! Veszélyben a...

SOS! Anyukák! Veszélyben a gyerekeim?

Figyelt kérdés
Itt gyakorin megismerkedtem egy anyukával, facebookon tartjuk a kapcsolatot. Most viszont kiderült, hogy CSALÓ!!!!! Nem anyuka, minden kamu amit mondott. Az igazi nevét, lakhelyét sem tudom. Én hülye meg elmondtam neki, hol lakunk. Mit akarhat? Szerintetek mitévő legyek? A gyerekeim élete forog kockán? mIt akarhat? Teljesen kétségbe vagyok esve
2014. febr. 9. 16:05
 1/7 anonim válasza:
Miért forogna veszélyben az életetek? Miért mondod el a címed idegeneknek?
2014. febr. 9. 16:11
 2/7 anonim válasza:
Na azért nem kell elmondani akárkinek hol laksz,pláne nem az interneten megismertnek.Ne haragudj de nagyon ostoba vagy.
2014. febr. 9. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem
2014. febr. 9. 16:27
 4/7 anonim válasza:
hanem mit? mégis mit vársz?
2014. febr. 9. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj tényleg nem kellett vólna. Kár hogy túl későn vetted észre mikor már túl sok mindent tud. Nem hiába mondják hogy az internettel légy nagyon óvatos és senkinek ne adj meg fontos adatokat. Most jó lenne hogy ne nagyon hagyd a gyerekeid magukra mindig legyen felnőtt mellettük és ne menjenek ki egyedül. Próbálj meg megtudni erről a személyről többet pl a facebookon az ismerőseitől és ha úgy érzed hogy túl veszélyes személy menj a rendőrségre és kérj tanácsot és ha észreveszel valakiről valami gyanusat jelentsed és kérj másoktól tanácsot! Ezentúl pedig tanúld meg hogy interneten megismert személynek soha ne mondj fontos adatokat mint pl vezetéknév, lakhely vagy vigyázz ne lásson rollad képet és ha megszertne ismerni és te is őt akkor valami nyilvános helyen találkozzatok és ha szerinted nem megbízható vagy egy kicsit is gyanús hagyd a fenébe!

Amúgy mióta ismered? Eddig semmi furcsát nem vettél észre csak most? És most hogy vetted észre? Mekkorák a gyerekeid?

Ha szeretnél írj privit!

Sok sikert és csak okosan!

Fontos hogy nyugodj meg és próbáld helyesen mególdani a helyzetet!

Üdv!

2014. febr. 9. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálta ezt.
2014. febr. 9. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
tuti ruhákat meg játékokat tarháltál és azért adtad meg a címed. már bocs, de magadra vess.
2014. febr. 10. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!