Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te milyen "elv" szerint éled...

Te milyen "elv" szerint éled az életed?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mindent alaposan megtervezel, átgondolsz, komolyan veszel mindent az életben és a jövőre is gondolsz vagy nem görcsölöd túl a dolgokat, általában véve a mának élsz és nem agyalsz azon, hogy mi lesz Veled x év múlva? Természetesen azt, hogy a "mának élsz", nem úgy értem, hogy kizárólag a szórakozásból áll az életed, hanem, hogy nem kattogsz azon, mit fogsz csinálni/dolgozni pár év múlva.
2014. febr. 2. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez tul komplikált dolog ahoz hogy pár mondatba lehessen rá válaszolni de végülis szerintem ugyis minden esetbe az számit mit hoz az élet mit csinál épp az illető és milyen lehetöségei vannak mert ügye tervezni csak akkor lehet
2014. febr. 2. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Kellenek hogy leghenek hosszabb tavu celok, kulonben nincs miert tanulni/dolgozni.
2014. febr. 2. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem fel van osztva az elképzelésem és az életem, a komolyabb dolgokat amik megfontolást és időt igényelnek, azokhoz határozottabban állok hozzá, emellett próbálok úgy élni hogy az kihasson majd a 10 évvel későbbi élet szakaszomra, itt gondolok arra hogy pénzt rakok félre, van egy konkrét elképzelésem és tervem, ezeket akarom nyélbe ütni.

Viszont ettől függetlenül sose gondolkozok azon hogy mit fogok dolgozni vagy éppen mivel foglalom majd le magam, az biztos hogy a testem építgetése, addig tart majd míg bírom.

21/F

2014. febr. 2. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, van arról elképzelésem, hogy mit szeretnék csinálni egy év múlva, de alapvetően egyáltalán nem görcsölök a kérdésen és lesz, ahogy lesz.
2014. febr. 2. 18:42
 5/7 anonim válasza:
"perspektíva", ill. "minden fejben dől el!"
2014. febr. 2. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
saját elveim és döntéseim szerint élem az életemet.
2014. febr. 2. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokáig mindenre rágörcsöltem és folyton azon agyaltam, mi lesz velem a jövőben. Szép lassan meg is zakkantam tőle, évekig depressziós voltam, részben emiatt. Aztán kimásztam a gödörből és azóta a mának élek. Azt tartom a legfontosabbnak, hogy csak olyan dolgokat csináljak amik boldoggá tesznek, és csak azokkal az emberekkel legyek, akikkel jól érzem magamat. Az élet túl rövid ahhoz hogy végigkínlódjam.
2014. febr. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!