Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jutottam el erre a szintre?

Yádenyúl kérdése:

Miért jutottam el erre a szintre?

Figyelt kérdés
annyira meg gyűlöltem a nőket, hogy elcsodálkozok magamon, egy kis pozitív töltetem nincs feléjük, levegőnek nézem őket... ha látnék egy haldokló nőt, egy cseppetsem tudnám sajnálni! nem nézem ember számba őket! sokat csalódtam, és a mai lányok késztínű, és álszent viselkedésüktől felfordul a gyomrom. nekik a szex, tabu, holott sokkal többet csinálják mint a fériak, SOKKAL többet, nem ellentmondásos ez?! Egoisták, válogatósak, hisztisek, a rosszabbik eset, hogy férfinek képzelik magukat, nő köntösbe bújva, aki arra csap le, hogy valakit bepapucsoztasson! nem tudok kapcsolatot létesíteni egy nővel sem, mert annyira eltorzultak, ez egész annyira bonyolult lett! velem van hiba? jogosan utálom őket? van itt valaki, aki szintén így érez? félre értés ne essék, nem a csalotottságomban, mérgemben tombolom magam, sőt nagyon is higgatt vagyok. gyűlölöm őket ez van, kivéve anyámat. tehát jogosan gyülőlöm őket? vagy velem van hiba? normális válaszokat ha lehet! köszönöm! lányok kínéljenek.
2014. jan. 31. 00:49
1 2
 11/17 Alaque ***** válasza:
Szavakat sem találok, hogy milyen mélységesen egyetértek #9 hozzászólóval.
2014. jan. 31. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

a kérdésben foglaltakkal nem értek egyet,

de a felvetést mindenképpen érdemesnek találom arra,

hogy komolyan foglalkozzunk vele,

érveket és ellenérveket feszítsünk egymásnak,

méghozzá a lehető legteljesebb nyilvánosság mellett.

a teljesség igénye nélkül,

a kérdéskörnek most csak egy vékony szeletét érinteném,

azt is egyoldalúan, a korrektség igénye nélkül.

"Miért jutottam el erre a szintre?"

erre a szintre már kb ötezer évvel ezelőtt eljutottak,

méghozzá, nem néhányan, hanem szinte az összes férfi :-)

mit gondolsz, mégis mivel magyarázható, hogy a nőket

évezredeken át férfi hatalom alá helyezték?

a régiek úgy gondolták, a nők elme-működésének színvonala

nagyjából megegyezik a gyerekek elme-működésének színvonalával.

és ha ezt nem korlátozzák be, az anomáliákhoz vezet.

megfigyelték, a nők gyakran méltatlan férfiakat választanak maguknak.

ez esetben a nőket meg kell védeni (többek között önmaguktól)

videó címe: Palácsik Tímea: "Damu többször arcul köpött és az arcomba pöc...

http://www.youtube.com/watch?v=8w9S9rF-NoM

a régiek úgy gondolták, hogy a nők egyenjogúsága

a társadalom nem-működését vonja maga után.

a nők férfi hatalom alá helyezése kettős célt szolgált:

- megvédeni a női szeszélytől a társadalmat

- megvédeni a nőt önmaga női szeszélyétől

bemásolok egy mondatot egy cikkből:

"A római jogtudósok szerint a neménél fogva könnyelmű és gyönge nőnek mindenképpen valamilyen férfihatalom (apai vagy férji hatalom, ezek hiányában gyámság) alatt kell állnia, de egy őszinte antik auctor „elszólása” szerint a férji hatalom valójában azért szükséges, mert a nők még annak alávetve is túl nagy befolyást tudnak gyakorolni a férfiakra."

[link]

2014. jan. 31. 13:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Huhh, hol is kezdjem... annyian írtatok, hogy egyenként nem tudok válaszilni nektek, leíriom, összeseteknek szól! Miaz, hogy ahány szex van egy nőnek annyi jut a férfiaknak? Baromság, a szex csak jóképű, átlag feletti férfiaknak jut, még egy macsóra jut 4, addigegy átlagos, csendes, férfi, várhat a csodára! Példázok, hogy megértsétek az értelmes okos agyatokkal! tegyük fel, van egy millió átlagos, és százezer, külsőleg jó, annyagaiakkal megáldott alfa hím, tegyük fel van egy millió nő! Na most az az egy milló nőre, az a százezer macsó vár, mert egymilliló átlagosnak semmi esélye? Értetitek az arányt. 1. mondtam, hogy nők ne írjanak, 2, attól még hogy ti le bunkóztok, meg kioktattok, az nem azt jelenti hogy a való életben is bunkó vagyok a nőkkel! csak én felismerem a szomorú igazságtalanságot, hogy már az átlag alattiaknak semmi esélye, egy kapcsolatra, pláne nem szexre, marad a prosti nekik. ha nekem a szex kellene, megoldanám mert annyit pézt összetudok spórolni havonta, hogy lefektessek egy prostit, de nem teszem, mert süljedek le odáig! Igen lehet hogy pszihológus kellene, sajnos, de az ártan szegény lelkű nőknek köszönhetem! Nem sajnáltatom magam! csak feltárom az igazságot, és szerintem minden, a nőknél hátrányos férfi igazat ad nekem, mert tudják miről beszélek! nektek akiknek "jól megy" pedig lezéztek, és megvettek! Ide nem statisztika kell meg ilyen-olyan baromságok, hanem puszta tapasztalatok, tények! aláírom vannak normális nők is, de nagyon kevesen, és azok 40 felettiek, mert más világban, más korszakban nőttek fel, nem mint ezek az elkényeztettet, korszeű kis.... micsodák, akik habarabb szexelnek, mint megtanúljonak főzni!
2014. jan. 31. 17:00
 14/17 A kérdező kommentje:

és eből következik midnen más, a

beképzeltség, az irigykedés, stb. az a baj

hogy a mai nők nem nélkülöznek eleget

ahhoz, hogy nők legyenek. legalább is a

többség biztos nem. nevelést meg nem

kaptak. nem nélküönek, meg magányosak mint a férfiak, ha a fele férfi lenne és átlagos, azt sem tudná iszik-e vagy isszák a csajozás fortélyait, fel is kötnék magukat, vagy ide írkálnának, pláne, ha elérnék a 30 közeli életévüket. De nekik elég annyi, hogy legyen jó seggük, jó mellük, bumm mér akad is ezer, és a nem szépeket alapból kizérják a "pasi" kategóriából! EZ AZ IGAZSÁG!!!

2014. jan. 31. 17:20
 15/17 A kérdező kommentje:
És hogy hogy nézek ki? Fogalmam nincs. A tapasztalataim azt mutatják, hogy nem vagyok érdekes a nőknek, biztos átlagos vagyok! Csúnyának nem nevezném magam, mondták már, hogy jól nézekki. Tudom hogy velem van probléma... is! De a legjobban a lányokkal viszik már túlzásba, hisz megtehetik hogy kényük kedvükre válogathassanak, miért ne? Ha van egy szép, miért kellenne nekik éppen a szép, mikor kaphatnak szép "pasit"-is rádásul pénzeset, az átlag alattiakat mér észre se veszik, szóval eséjt se adnak, mert automatikusan tolakodónak titulálják a közeledésüket! Képzeljétek, ismertem nagyon sok "normális lányt" de a végén mindig bemutatkoztak kik is ők! Csak akkor lépnek ha van szebb, jobb, de akkor is előbb megcsalnak, minthogy szembesüljenek a problémával! Álszent, egoista lényeknek tartom a nőket!
2014. jan. 31. 17:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Csak egyet csodálok bennük! Azt, hogy életet tudnak adni, megajándékozni,(a gond csak az, hogy nem mindenkinek jut az ajándékból.. nekem ez jutott!
2014. jan. 31. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:

a kérdező hozzászólásaiban foglaltakkal nem értek egyet,

de, bemásolok három videót, amelyek a kérdező véleményét látszanak alátámasztani.

videó címe: Üvegtigris 3 - Végső fanyar mosoly

http://www.youtube.com/watch?v=qW7nZIr-AmI

videó címe: Dallas - Jockey (J.R.) vs Rudy_HUN

http://www.youtube.com/watch?v=qhbC8F8GfKA

videó címe: "Itassuk le Andy-t és menjünk bulizni"

http://www.youtube.com/watch?v=nqcU_ACnItE

2014. febr. 3. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!