Miért jutottam el erre a szintre?
"Ha selejteket választasz, és selejtek között
mozgolódsz akkor miért csodálkozol ha
bemocskolódsz?"
pontosan erről van szó! igen, ez a női logika.
Nézd kérdező: nem minden nőt ismersz.
Van olyan nő, aki a férfiakat gyűlöli. Közben kiderült, hogy vele volt baj, mert csak a macsókhoz ment. Az ilyen ember, ne csodálkozzon.
Nálad is, hasonló a gond: ha csak a r.bikre figyelsz, akkor nem csoda, ha ezt látod. Vannak normális nők is a világon. Ajánlom neked, hogy menj el egy kulturális rendezvényre (nem a Sziget és társaira gondolok) és ott próbálkozz beszélni, egy - két nővel. Hidd el, másképp fogod látni.
A sok negatív tapasztalat szerintem vonzza a többit...
Gyanítom, hogy ha egy rendes nő kerülne eléd, fel sem tűnne az előítéleteid miatt.
Nem lehet, és nem is szabad ennyire általánosítani.
Az olyan nőket, akikről írtál, én is rühellem, mert csak rontják a nők megítélését, és aztán az lesz az eredménye, hogy valaki, úgy mint most te is, így fog vélekedni a nőkről!
Amúgy nő vagyok, és én meg anno a férfiakról mondhattam volna hasonlóan szép dolgokat, mint, amiket te a nőkről írtál. :) De úgy voltam vele, hogy ha ismerek 1-2 rendes férfit (barát, rokon), akkor nem szabad elítélnem a férfi nemet, csak mert nem volt szerencsém velük. Szóval a sok balfék miatt még nem ítéltem el az összes férfit! Jól is tettem, mert a jelenlegi párom nagyon rendes. :)
Kedves kérdező, nem tudom, hogy nézel ki, semmit nem tudok rólad, de amit, és ahogy írsz, garantáltan nagy ívben kerülnélek el.
Nem csodálom, hogy nem tudsz kapcsolatot létesíteni.
Keress fel egy pszichológust!
"sokkal többet csinálják mint a férfiak, SOKKAL többet"
És ha szabad kérdeznem kivel? Marslakókkal? Mert ha nem leszbik, akkor minden egyes aktusra jut egy nő és egy férfi.
A hiba egyértelmüen BENNED van. Aki ennyire önsajnálatba esett, primitiv valaki, az ne csodálkozzon, ha senkinek sem kell.
Ha értelmezni tudnád, amit írsz, akkor egyértelmüen észrevennéd, hogy NEKED nem jó semmi, egyetlen kapcsolatban sem akarsz adni, csak szexet szeretnél.
Az meg, hogy a nök többet szexelnek, mint a férfiak, matematikailag is lehetetlen!
Szánalmas alak vagy!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!