Írnátok a webshopnak ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Múlthéten kedden adtam fel a rendelést egy adott oldalon, azóta semmilyen értesítés nem érkezett kivéve az automatikus visszaigazolást. Most ugyebár szokták mondani hogy várj még vele, úgyis szólnak, de én nem így gondolom még egy hetet nem szeretnék várni.
Írjak nekik levelet hogy egyáltalán hogy áll már az a csomag? Különben is nem eget verő a tartalma és amikor összeállítottam mindnél fel volt tüntetve hogy Raktáron.
2014. jan. 27. 13:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem hívd fel őket telefonon. Én egyszer az autómhoz rendeltem egy alkatrész a netről. Mondták, hogy 1 hét és meg is kapom. Ez naggyából 1 éve volt, azóta várom :D Próbáltam elérni őket, de nem reagáltak semmire :D
2/3 anonim válasza:
Nem írnék. TELEFONÁLNÉK!
Készítsd oda az automatikus mailt amit kaptál. Kérhetik a csomagazonosítót vagy ilyesmit. Az ilyet mindig telefonon intézd mert nagyon sok webshop le se sz*ja a maileket. Vagy azért mert olyan sokat kapnak vagy azért mert ... olyan keveset :)
Lényeg, hogy a telefon a tuti ilyen esetben...
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor marad a telefon :) Köszi a válaszokat
2014. jan. 27. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!