Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tudok utánanézni valaki...

Hol tudok utánanézni valaki megbízhatóságának?

Figyelt kérdés
Új takarítónő jött hozzánk és szeretnék utánanézni, hogy megbízható-e. Elkértem a személyijét, megvannak az adatai. Csak rendőrségi szervnek lehet ilyen adatbázishoz hozzáférése?

2014. jan. 24. 09:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát kérdező... hadd gratuláljak! Gyomorforgató vagy! Tudod, az iskolázottságtól független.
2014. jan. 25. 23:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Hogy miért írtam így? Sosem fogjátok ezt megérteni, amíg nem tapasztaljátok meg mire képes a pénz. Amikor neked fog kelleni az a pénz, mindent meg fogsz tenni érte, nem fog érdekelni, hogy "takarítani" kell.

Miért ne gondolhatok arra, hogy van egy nyilvános adatbázis, ahol véleményt/referenciát írhatnak az emberek? Nekem nem mindegy, hogy kit engedek be a házamba, mert olyan értékeim vannak, amiket nem lehet kockáztatni.

2014. jan. 26. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:

amíg nem tapasztaljátok meg mire képes a pénz.

Tapasztaltam, tudom volt benne részem és akkor is tiszteltem a 8 általánost végzett takarító nénit is.

Egy hányinger vagy.Aki itt próbál villogni a semmire, miközben arra nem képes, hogy önállóan a maga mocskát eltakarítsa.

2014. jan. 26. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem érdekel a pénzed, és az értékeid, nem érted?

De nekem te ne beszélj magas lóról, hogy "ameddig nem tapasztaljátok meg, mire képes a pénz". Honnan veszed, hogy nem tapasztaltam meg? Vagy itt bárki is nem tapasztalta meg? Inkább gondolkozz, ne a pénzedre verd magad.

A nyilvános adatbázis meg nincs. Személyiségi jogokról hallottál már? Vagy csak pénzed van?

Leinformálás, referencia, mint kifejezés? Az megvan?

2014. jan. 26. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én személy szerint úgy gondolom, a kérdésedben nincs semmi különös. Persze, az ember nem enged be akárkit a házába, még különösebben értékek se kellenek hozzá, hogy így gondoljuk.

Amiért itt neked estek, az az alábbi kijelentésed:

"Nem kell Hamupipőkézni, nem kell irigykedni más pénzére.

Én nem voltam olyan buta és éretlen ember, hogy megelégedjek a 8 általánossal, így jó fizetésem van, körbeutazhatom a világot."

Lebutázod és leéretlenezed az embereket annak ellenére, hogy te vagy a legnagyobb gyík ezen a fórumon. Vered a melled az iskolázottságodra, holott az unintelligenciádra a legnagyobb bizonyíték ez az idézet, ami tőled származik.

Intelligens, jó ízlésű, józan gondolkodású ember nem mond ilyet. Süt rólad, hogy a pénzed számodra mérce, ami által szerinted jobb vagy másoknál.

A hozzászólók nem a pénzed irigylik, hanem a hülyeség irritálja őket, a második hsz-eddel meg végképp elrúgtad a focit.

Akármennyire is van pénzed, ha meglenne az ész, amivel kérkedsz, akkor eszedbe sem jutott volna mások arcába dörgölni. Ráadásul ok nélkül. Te voltál, aki először felhoztad a pénzt, senki előtte meg sem említette.

Neked ez a központi téma, a lényeg, ugye?

Dicsekvő, nagyzoló, szerénytelen, felsőbbrendűsködő ember vagy. Lenézel másokat. Nem cserélnék veled egy pillanatra sem, még ha gyilkos pénzszűkében lennék, akkor sem.

A problémára (amit kiírtál) a megoldás a referencia. Már hogy a kérdésedre is válaszoljak.

De remélem, annyira elszégyellted magad, hogy eszedbe se jut visszanézni ide.

2014. jan. 26. 15:01
 16/17 A kérdező kommentje:

Így van, nekem más az értékrendem: pénzzel mindent meg lehet oldani/szerezni. A közismert mondást olyan ember használja, aki még nem élt át ilyet.

Választ kaptam, igen, utólag tekintve értelmetlen a kérdés. Mivel ti sem tudtok rólam semmit, így szintén megalapozatlan volt a vádatok. Külföldön éltem, nem Magyarországon. Egy olyan közel-keleti országban, ahol máshogy működnek a dolgok.

2014. jan. 27. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:

"A közismert mondást olyan ember használja, aki még nem élt át ilyet. "

Vagy olyan, aki máshogy áll hozzá, mint te. Szemellenző.

Az iskolázottsággal kapcsolatos undorító megjegyzésedet úgyse magyarázod ki se azzal, hogy külföldi vagy, se azzal, hogy pénzes vagy.

Mellébeszélsz,nem a pénzed szúrt itt szemeket, hanem a genyóság.

2014. jan. 27. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!