Milyen az ideális feleség?
Nincs szája. Nem, várjál, van szája. Nyelve nincs. Nem, ez se jó, nyelve is van.
Huú, ez nehezebb kérdés mint elsőre gondoltam.
Manapság: bomba testű nő, szép arccal. Aki dolgozik mint állat (mert hát mi nők vívtuk ki az egyenlőséget, hát viseljük duma...), nem költ magára (nincs szoli, műköröm és társai, a pénzt szépen a közösbe tesszük), nem jár bulizni, tud főzni (mert milyen ciki már mirelitet enni otthon az embernek), folyton mosolygós és jókedvű (ellenkező esetben ne csodálkozzon ha nem jár haza időben a férj, sőt még házisárkánynak is nevezi a távollétében).
Minimum 35 éves koráig fel se hozza a gyerek témát, de még utána is csak szőnyeg alatt kúszva... Később felneveli a gyerekeket, hagyja érvényesülni a férjét, támogatja azt a karrierje kiteljesedésében és mindezt SZÓ NÉLKÜL TESZI.
Pusztán szórakozásból kattintottam erre a kérdésre, hogy röhögjek egy jót a válaszokon és hát nem csalódtam :)):))
Kész vicc, hogy egyesek még mindig valahol az ókori felfogásban élnek.
Ahogy a vicc mondja:
Néma lány az árvaházból. Se duma, se család.
Vannak érdekes elképzelések az előttem válaszolóknál...
Az ideális feleség szeret. A többi részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!