Másnak nincs hányingere ettől a sok álértelmiségi megmondó embertől?
Mást nem tudnak csak a Face-t, a tv műsorokat fikázni meg játszani az értelmiségit.
És kajak el is hiszik minden egyes válaszadásnál, h ők mennyire is azok.
Nevetséges, h felrakok xy műsorról egy kérdést, kihangsúlyozom, h kifejezetten azok írjanak, akik kedvelik.
Erre 2 percen belül jön 20 válasz 20 fejtől, h jaj ők ezt nem nézik, mert ők akkora értelmiségiek, h még a fingjukból is művészetet csinálnak így nem fogják az időt pazarolni..
Persze arra van ideje Mr&Miss-nek, h minden egyes kérdéshez, ami mondjuk a VV-vel kapcsolatos leírja, h ő nem nézi, mert mekkora szar.
Mert ez aztán igazán értelmes tevékenység.
Én például lesza*om az Alkonyatot, még se írom be minden egyes kérdéshez, h jaj mekkora szar, bezzeg én meg a kedvenc filmem, na az valami és mindenki más hülye, aki nem ért velem egyet.
Nem veszik magukat észre???
Ott a Facebook.
Ki nem szarja le, h hányan lájkolták xy-nak a képét meg, h kirakta a mellét?
Nekem meg van a saját kis ismerős csoportom, ők postolnak csupa jó dolgot aztán kész.
De hát én egy hülye vagyok, mert ha értelmiségi lennék leírnám, h mekkora szar a Facebook meg mindenki hülye, aki rajta van.
Bár ebbe a like bohóckodásban enyhe irigységet is érzek.
Legalábbis hiányolom a jelenséget, h egyesek beismerjék, h irigyek.
Valahogy senki nem irigy ezekre az emberekre.
Vannak az érdektelenek meg a lázadók, a "mi ez a lájk, tiszta hülyeség".
Nevetséges....
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Hát ez rohadt jó:D
Az első válaszban szándékosan trollkodtam, persze ez később a magát értelmiséginek beállító komizónak nem esett le:D
Pont az ilyen idiótákról beszéltem:)
Ha bármit megtanultam életem 46 éve során, az az, hogy semmi nem magában jó vagy rossz. Minden attól függ az emberek mire használják. Kapával lehet csodálatos földművelést végezni, meg embereket tarkón csapni, mint azt USA katonák tették sok országban.
A FB se más. Én is csatlakoztam 2 remek zenei csoporthoz, nagyon jól megvagyunk ott, jókat beszélgetünk is, de vannak nagyon rossza tapasztalatim is. Nem a FB rossz, hanem az emberek. Sajnos.
Amúgy tényleg nem nézek semmilyen valóságshow-t, mert tényleg agyilag tré mindegyik, tényleg nem ismerem a szereplőket, tényleg nem nézek semmilyen "tehetségkutató" műsort sem. Egyszerűen nem érdekel. Igaz, nem is kommentelek ilyeneket, mert nem érdekelnek.
Aki meg ezzel szereti magát butítani, az egyéni szociális probléma, engem nem érdekel, amíg nem akar arra kényszeríteni, hogy nézzem. Nekem is vannak kedvenc műsoraim, sorozataim, filmjeim, amiket szívesen nézek. S bár nekem nem derogál elolvasni az Ember tragédiáját sem, nem tartom magam valami sznob, túlművelt bárónak.
Szeretek egyensúlyt tartani a szórakoztató, és a művészi, a tanulságos között. Én képes vagyok szeretni Sztravinszkijt, Rammsteint és a Stardust-ot, az Egerek és embereket és a Stargate Universe-t, a Szamárbőrt és az Alapítványt.
Van aki erre nem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!