Másnak nincs hányingere ettől a sok álértelmiségi megmondó embertől?
Mást nem tudnak csak a Face-t, a tv műsorokat fikázni meg játszani az értelmiségit.
És kajak el is hiszik minden egyes válaszadásnál, h ők mennyire is azok.
Nevetséges, h felrakok xy műsorról egy kérdést, kihangsúlyozom, h kifejezetten azok írjanak, akik kedvelik.
Erre 2 percen belül jön 20 válasz 20 fejtől, h jaj ők ezt nem nézik, mert ők akkora értelmiségiek, h még a fingjukból is művészetet csinálnak így nem fogják az időt pazarolni..
Persze arra van ideje Mr&Miss-nek, h minden egyes kérdéshez, ami mondjuk a VV-vel kapcsolatos leírja, h ő nem nézi, mert mekkora szar.
Mert ez aztán igazán értelmes tevékenység.
Én például lesza*om az Alkonyatot, még se írom be minden egyes kérdéshez, h jaj mekkora szar, bezzeg én meg a kedvenc filmem, na az valami és mindenki más hülye, aki nem ért velem egyet.
Nem veszik magukat észre???
Ott a Facebook.
Ki nem szarja le, h hányan lájkolták xy-nak a képét meg, h kirakta a mellét?
Nekem meg van a saját kis ismerős csoportom, ők postolnak csupa jó dolgot aztán kész.
De hát én egy hülye vagyok, mert ha értelmiségi lennék leírnám, h mekkora szar a Facebook meg mindenki hülye, aki rajta van.
Bár ebbe a like bohóckodásban enyhe irigységet is érzek.
Legalábbis hiányolom a jelenséget, h egyesek beismerjék, h irigyek.
Valahogy senki nem irigy ezekre az emberekre.
Vannak az érdektelenek meg a lázadók, a "mi ez a lájk, tiszta hülyeség".
Nevetséges....
Ismerős:D
Azokat is kedvelem akik beírják, h "Ki az az xy?"(az a személy aki a kérdésben szerepel)
Úgy tesznek, mintha nem ismernék.
Én annak idején néztem a Csillag születik c. műsort, amiben szerepelt egy tánccsapat.
Egyszerűen nem bírtam megértetni az itt lévőkkel(vagyis nem akarták, mert akkor be kellett volna ismerniük, h még se akkora észlények), h(ugye azt hitték, h ők a nagy felvilágosultak, mert ők nem veszik be és tudják, h meg van játszva az egész) én is tudom, h meg van játszva, de nem érdekel, mert ez nem vesz el aabból a tehetségből és tevékenységből, amit a 3 perc alatt a színpadon végeztek.
Jaja TV-t nem néz, mert tele van idióta műsorokkal, de a műsor alá kommentelés az megy.
Amúgy lehet ezért dobták ki valójában a készüléket, mert azon nem tudnak komizni, okoskodni:)
Ez az oldal már csak ilyen, az udvari bolondjaival együtt!
Tanulás kategória: Ott mindenki azt mondja, legyél, orvos, mérnök. Mert ezeken kívül nem létezik más szak, se szakma!
Üzlet: mindenki nettól 300e-et keres, ha te 150e alatti bérért dolgozol, akkor idióta vagy, meg miért is dolgozol ennyiért. E mellett persze, mindenki tőzsdei profi, amivel napi 1 órában kiegészíti a fizetését + 300e-rel.
Gép mögül, noanem oldalon bárki lehet bármi. egyeseknek sz@r az életük, és valahogy kell egy kis színt vinni bele. Ez van!
nekem tényleg nincs TV-m, mert egyáltalán nem érdekelnek a benne futó műsorok. ennek ellenére tudom hogy most indult a VV 6. része, hogy van egy olyan semmitmondó celebműsor ami az Édes élet nevet viseli, illetve hogy ki nyerte a fostraktort.
szembejön az interneten, beszélnek róla a kollégáim, látom az óriásplakátokat.
nem vagyok megmondóember, már-már nekem kellemetlen hogy valaki elkezd valami műsorról beszélni, és huszadjára is fel kell világosítanom hogy nincs tv-m, fogalmam sincs az egészről, válthatnánk-e témát? persze én vagyok a kötsög sznob...
Jó az megint más, hogy neked okoskodnak és leszereled.
De én arról beszélek mikor a kutya nem kérdezi és akkor tolja a hülyeségét.
Na látod, te is ilyen vévé-néző átlag alatti színvonaltalan lúzer vagy. Mi az, hogy bekapcsolod a tévét? Ömlik belőle a sok primitív baromság, ezen hízlalják a népet... Tuti Justin Biebert hallgatsz, már nem, mintha tudnám, ki az...
Nekem is hányingerem van ezektől. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!