Ti mit tennétek, ha egy gyilkos lakna az utcátokban?
Figyelt kérdés
Èvekkel ezelőtt az utcánkban történt egy gyilkosság, az elkövető nemrég szabadult és hazaköltözött. Mindennap itt járkál a faluban, boltba stb. beszélget az emberekkel. Ti nem féltenétek a családotokat? Mit lehetne vele tenni, ki lehet tiltani a faluból?
Amúgy ittasan követte el a gyilkosságot.
2014. jan. 16. 14:28
11/18 A kérdező kommentje:
Nem én akarom száműzni, hanem egy pár beszari alak.
2014. jan. 16. 15:30
12/18 anonim válasza:
Udvarias 5 lépés távolságot javaslok. Nem kell vele se haverkodni, se gyűlölködni.
14/18 anonim válasza:
Az én szomszédomnak pszichológia problémái voltak, ami miatt halálra verte a feleségét, mikor visszajött féltem tőle, mert láttam mit tett, s 13 éves voltam. Mikor visszajött féltem tőle, köszönni sem mertem neki, ha boltban mentem tettem egy kerülőutat, mert annyira féltem. Viszont ő beszélt velem, mert látta rajtam, hogy félek, azóta jóban vagyok vele, s megismerve nem tűnt félelmetesnek, teljesen más ember lett a történtek után.
15/18 A kérdező kommentje:
Persze, mert a börtönben átértékelik az életük. Tanulnak az esetből mert tudják milyen éveket tölteni a börtönben.
2014. jan. 17. 14:53
16/18 anonim válasza:
Semmit. Sok oka lehet annak, hogy valaki egyszer öl, és egyáltalán ne biztos, hogy újra ölni fog - csak a krimikben.
18/18 Vivaldi válasza:
Tudod azért mert valaki elkövetett az életébe egy ilyen dolgot , még nem kell kiközösíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!