Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha egy...

Ti mit tennétek, ha egy gyilkos lakna az utcátokban?

Figyelt kérdés

Èvekkel ezelőtt az utcánkban történt egy gyilkosság, az elkövető nemrég szabadult és hazaköltözött. Mindennap itt járkál a faluban, boltba stb. beszélget az emberekkel. Ti nem féltenétek a családotokat? Mit lehetne vele tenni, ki lehet tiltani a faluból?

Amúgy ittasan követte el a gyilkosságot.

2014. jan. 16. 14:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem én akarom száműzni, hanem egy pár beszari alak.
2014. jan. 16. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Udvarias 5 lépés távolságot javaslok. Nem kell vele se haverkodni, se gyűlölködni.
2014. jan. 16. 17:24
 13/18 anonim válasza:
Jajj, ne fossatok már!
2014. jan. 16. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én szomszédomnak pszichológia problémái voltak, ami miatt halálra verte a feleségét, mikor visszajött féltem tőle, mert láttam mit tett, s 13 éves voltam. Mikor visszajött féltem tőle, köszönni sem mertem neki, ha boltban mentem tettem egy kerülőutat, mert annyira féltem. Viszont ő beszélt velem, mert látta rajtam, hogy félek, azóta jóban vagyok vele, s megismerve nem tűnt félelmetesnek, teljesen más ember lett a történtek után.
2014. jan. 17. 14:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Persze, mert a börtönben átértékelik az életük. Tanulnak az esetből mert tudják milyen éveket tölteni a börtönben.
2014. jan. 17. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmit. Sok oka lehet annak, hogy valaki egyszer öl, és egyáltalán ne biztos, hogy újra ölni fog - csak a krimikben.
2014. dec. 6. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Összehaverkodnák vele.
2014. dec. 6. 21:33
 18/18 Vivaldi válasza:
Tudod azért mert valaki elkövetett az életébe egy ilyen dolgot , még nem kell kiközösíteni
2014. dec. 6. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!