Szerintetek, tényleg csinálnak ilyet a cigányok?
Ezt a hozzászólást egy cikk mellett találtam az interneten.
"Tősgyökeres kerecsendi vagyok! De azt már nem mondja be a HÍR TV (mert nem merik), hogy itt a cigányok nemcsak hogy kilopják az emberek minden dolgait a házakból, kertekből, HANEM már 11 kisgyereket is elraboltak, aztán lefőzték és megették őket! Mindenki tudja, hogy ez történik. A szülők hiába tettek feljelentést, hiába kerestetik a kisgyerekeket. A rendőrség fel se veszi a jegyzőkönyvet, mert Magyarországon a cigányok ellen nem lehet feljelentést tenni,mert akkor azt csukják le a helyszínen, aki a feljelentést meg akarta tenni! Többen látták, érezték az emberhús szagot, ahogy főzték, sütötték az emberhúst a roma pöcegödrökben a romák, a rendőrség ki se ment, mert azt mondták, hogy ez hihetetlen és csak akkor menjenek az emberek ilyeneket jelenteni, ha azt bizonyítani is lehet. De hogy bizonyítsa valaki, ha a rendőrség ki se megy, és nem tesznek semmit? Hogy mondhatják a magyar rendőrök, hogy ezt nem hiszik el, ha ki se mennek megnézni, hogy igaz-e?!"
Ez szerintem is hülyeség. Sok rosszat el lehet mondani, de ez annyira szánalmasan buta.
Persze, 11 gyerek eltűnt, a szülők meg békésen ülnek otthon. Frászt, ha Mucsarögöcse-alsón elkóborol egy kisgyerek, akkor még az esti híradóban is mutatják, ahogy átfésülik a környéket az önkéntesek. Ez a nem lehet feljelentést tenni... ugyan, piti lopások feljelentéséről tuti lebeszélik a rendőrök, ez hihető, de hogy ennyire szervezett legyen.... esélytelen. Ennek nulla valóságalapja lehet.
11 eltűnés 1 adott körzetből,hasonló módon az nagyon feltűnő lenne.
simán bevetnék akár az fbi-t is ha ilyesmi történne,mert sorozatgyilkosra gyanakodnának.
de az simán elképzelhető,hogy 3-4 eltűnést magasról lesz-arnak a rendőrök,ha alsóbb szegényebb népcsoportok gyermekei az áldozatok.
de ott is feltűnő lenne,hogy nem megy iskolába a gyerek,míg eddig ment stb.
Nyomozás érdekében nem mindent tanácsos megszellőztetni a nyilvánosság előtt, például egy feltételezett sorozatgyilkosság esetén.
Amúgy te jádenyúl soha nem lehetsz ebben biztos ,hogy ők nem tennének ilyet, nem látsz bele senki fejébe.
Bármikor ,bárki bekattanhat ,tehát ez a kijelentés ostobaság részedről.
Persze vannak köztük "normálisak" ,de azért valljuk be a legtöbbjük valóban bűnözésre hajlamos,agresszív,gátlástalan notórius hazudozó. Tény ,hogy a Magyarok közt is épp úgy található ilyen ,csak az arányok ami nem mindegy. Magyrországi büntetés végrehajtási intézetekben 70%-ban roma származású elítéltek vannak, ez önmagáért beszél.
Én lazán el tudom képzelni ,hogy vannak olyan helyek ahol még rendőr sem járt, olyan putrik, akár meg is ölhetnek ott bárkit mivel éheznek egyes részeken, és a dög kútból kiveszik a tetemet és azt is megeszik ,miért ne tehetnék meg ezt emberrel.
szerintem könnyen elképzelhető, nem csak a cigányok csinálnak ilyet, nálunk kulturáltabb országokban is létezik a kannibalizmus.
onnantól kezdve hogy a rendőr fél a putrilakóktól, bármit megtehetnek a faluban, mindenkit szétlopnak, megvernek, megerőszakolnak, innen már csak 1 lépés hogy meg is egyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!