Mióta divat ilyen hülyén hordani a sapkát?
Figyelt kérdés
Eddig nem vettem észre, de az elmúlt napokban egyre több embert látok úgy hordani a sapkát, hogy csak a feje tetejét takarja, a füléhez támasztja. Mindkét nemnél megfigyelhető ez. Kérdem én: Ennek mi értelme? Tudom, hogy divat, de akkor is. Egyáltalán nem néz ki jól, inkább úgy, mint aki most szökött az elmegyógyintézetből. Olyan fejeket látni így :D Türtőztetnem kell magam, hogy ne nevessem ki őket. Régi német katonák hordták így. Nem értem miért jó ez.2014. jan. 13. 20:31
1/5 anonim válasza:
kb. 2010-11 óta, habár egy nagy baromság
2/5 anonim válasza:
Legközelebb ha ilyet látsz menj oda és húzd a fejére rendesen a sapkáját.
3/5 anonim válasza:
a 19 században volt értelme annak hogy 20 centisre összeszorították a derekukat?természetesen nem akkor az volt a divat
nyugodj meg ez is csak egy múló hóbort majd jön más és azt fogják követni
4/5 anonim válasza:
Én is úgy hordom, de azért, mert nekem úgy áll jól. Ha rendesen a fejembe húzom, elég hülyén nézek ki. Akiknek meg jól áll úgy is, hogy rendesen felveszi, nem értem, miért nem hordja úgy, még engem is idegesít, ha néha hátracsúszik, és van, hogy kicsit fázik a homlokom, de nem vészes. Én így sokkal jobban szeretem.
5/5 anonim válasza:
Én egyszer egy ujjal behorpasztottam a sapkát :D A tulajdonosa rám nézett, én mondtam hogy bocsi, nem válaszolt, nézett előre tovább. A sapkája meg kráter alakú maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!