Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan alaktalanok a mai...

Miért olyan alaktalanok a mai lányok?

Figyelt kérdés

Ahogy figyelgetem őket azt vettem észre hogy a lányok nagy része magas ám de annál alaktalanabb. Se fenekük se mellük.

Bár arcra lehet szebbek de szerintem ez a sok festéknek köszönhető ,és mind nagyon hasonló is emiatt..

2014. jan. 13. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor keress egy öregasszonyt, ő nem mai csirke.
2014. jan. 13. 19:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Á.... neee...
2014. jan. 13. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen tényleg a sok smink nagyon egyformává teszi őket.Keress egy egyszerü lányt aki ápolt de nincs rajta 10kg.festék.Ami az alkatukat illeti kinek milyen az ideálja.
2014. jan. 13. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:

arról igazán nem tehetnek hogy nincs mellük nem ezt kell nézni egy lányban

a smink tényleg sokk szokott lenni

2014. jan. 13. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
*sok
2014. jan. 13. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az evolúció vészreakciója a túlnépesedés ellen ez a sok vékony csípőjű lány, akik nem fognak tudni kihordani egy terhességet. Plusz rá is játszanak az egyformaságra, mert mostanság egyéniségnek lenni nem trendi.
2014. jan. 13. 22:59
 7/11 Vics20 válasza:
Nekem azért mellem is van és szerintem az alakom se olyan rossz. Kevés olyan lány van . De megéri keresni
2014. jan. 14. 19:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Elöl deszka hátul léc oldalról meg raklap ,egó az viszont van bőven.. Értelmes gondolatokra meg mi szükség?? :D :P
2014. jan. 15. 07:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért nem mindenki alaktalan. Én sem.
2014. jan. 18. 18:56
 10/11 anonim válasza:
hát, én 15 éves vagyok, és deszka vagyok, elöl, hátulra meg erősítek. nem tehetek róla, hogy nem nőtt meg a mellem, pedig már 3 éve megjött a menszeszem... na mindegy, a lényeg, hogy az osztálytársaim viszont egyáltalán nem alaktalanok, pont ezért szorongok egyfolytába, úgyhogy nem értem miről beszélsz. amúgy a mai fiúk meg olyan véznák, ennyierővel..
2014. jan. 18. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!