Lányok, nők, ti miért sminkelitek magatokat?
Nálam az általad felsorolt összes szempont igaz.
19/N
20 évesen smink nélkül is szép vagyok. A természetességem pedig mások is díjazzák: komolyan vesznek, bíznak bennem, mert nem próbálom elrejteni az arcom előlük.
A sminkelős többség szerintem nem igazán boldog, túl magas elvárásoknak akar megfelelni, de közben elfelejt élni. Talán ezen csak az segítene, ha egy időre az emberiség elveszítene minden fényforrást, és vakon közlekednénk a világban. Így rájönnénk, hogy vannak más, fontosabb értékek, mint a külső.
A szempillaspiráltól sokkal nagyobbnak tűnnek a szemeim, és imádom ahogy kinézek spirálozva. Mást amúgy nem használok, de ha ez tetszik, hát miért ne? :D
Mindenkinek tetszeni akarok. Magamnak, és más embereknek is.
Előző, milyen igazad van!
Én 22 éves vagyok, és egy farsangi bált, ballagásos fotózást és bankettet leszámítva sose voltam kifestve, ezen alkalmakkor is mások pingáltak össze, hogy azt hittem nem én vagyok az a tükörben.
Állítólag illő sminkkel jobban előtérbe kerül a "szépségem", de engem nem igazán érdekel. Ha úgy van kedvem, akkor szépnek tartom magam borzosan és csipás szemmel is. :P
" 20 évesen smink nélkül is szép vagyok. A természetességem pedig mások is díjazzák: komolyan vesznek, bíznak bennem, mert nem próbálom elrejteni az arcom előlük.
A sminkelős többség szerintem nem igazán boldog, túl magas elvárásoknak akar megfelelni, de közben elfelejt élni. Talán ezen csak az segítene, ha egy időre az emberiség elveszítene minden fényforrást, és vakon közlekednénk a világban. Így rájönnénk, hogy vannak más, fontosabb értékek, mint a külső."
na az ILYEN lányokra vagyok kíváncsi, hol bújkálnak.
rettenetesen unalmas számomra, hogy a nők 99%a úgy néz ki ahogy. teljesen mindegy milyen kifogást raknak mögé.
mellesleg az emberek fele szerintem a sötétben egyszerűen azon pánikolna, hogy nem látszik a szép fejük, és gyorsan gyújtsunk lámpát, vagy taperoljunk le mindnekit.
a felszínesség nagyon nehezen ölhető ki az emberből. vannak, akiket halálközeli élmények sem térítenek észhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!