Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők, ti miért sminkeli...

Lányok, nők, ti miért sminkelitek magatokat?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat kérek. Szerintetek mi, nők inkább a környezetünknek akarunk megfelelni a sminkeléssel, azon belül is inkább a pasiknak akarunk tetszeni vagy a többi nőnek, a barátnőinknek stb. festjük ki magunkat? Vagy esetleg saját magunknak tetszünk jobban sminkben, ettől nőiesebbnek érezzük magunkat? Ti melyik kategóriába tartoztok? Életkort is kérek szépen :)

2014. jan. 12. 14:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nálam az általad felsorolt összes szempont igaz.

19/N

2014. jan. 12. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Én magam miatt sminkelek, ha sminkelek, mert vannak olyan napok, amikor nincs hozzá kedvem. Én magamnak jobban tetszem sminkben, és szeretem a kreatív részét is a dolognak, tetszik, hogy hogy lehet változtatni egy arcon sminkkel. Azt letojom, hogy a pasiknak tetszik-e, mert akinek tetszem, annak a kisugárzásom tetszik (és nincs rajtam fél kiló vakolat sem, és nem is olyan a sminkem, hogy nem lehet rám ismerni, ha lemosom), a barátnőim előtt meg folyamatosan mutatkozom smink nélkül :P.
2014. jan. 12. 15:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Én kénytelen vagyok kihúzni a szememet alul-felül, plusz szemhéjpúder és spirál, mert enélkül ronda vagyok, gülüszemem van - kifestve pedig egész jól nézek ki:) Emiatt mindenhová ki kell festenem a szememet, legyen az strandolás vagy szemét-levivés a kukába!
2014. jan. 12. 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát én meg nem sminkelek, mert rohadtul nem érdekel, így is tetszem magamnak :)
2014. jan. 12. 15:18
 5/17 anonim ***** válasza:
49%

20 évesen smink nélkül is szép vagyok. A természetességem pedig mások is díjazzák: komolyan vesznek, bíznak bennem, mert nem próbálom elrejteni az arcom előlük.

A sminkelős többség szerintem nem igazán boldog, túl magas elvárásoknak akar megfelelni, de közben elfelejt élni. Talán ezen csak az segítene, ha egy időre az emberiség elveszítene minden fényforrást, és vakon közlekednénk a világban. Így rájönnénk, hogy vannak más, fontosabb értékek, mint a külső.

2014. jan. 12. 15:35
 6/17 anonim ***** válasza:

A szempillaspiráltól sokkal nagyobbnak tűnnek a szemeim, és imádom ahogy kinézek spirálozva. Mást amúgy nem használok, de ha ez tetszik, hát miért ne? :D

Mindenkinek tetszeni akarok. Magamnak, és más embereknek is.

2014. jan. 12. 16:02
 7/17 anonim ***** válasza:

Előző, milyen igazad van!

Én 22 éves vagyok, és egy farsangi bált, ballagásos fotózást és bankettet leszámítva sose voltam kifestve, ezen alkalmakkor is mások pingáltak össze, hogy azt hittem nem én vagyok az a tükörben.

Állítólag illő sminkkel jobban előtérbe kerül a "szépségem", de engem nem igazán érdekel. Ha úgy van kedvem, akkor szépnek tartom magam borzosan és csipás szemmel is. :P

2014. jan. 12. 16:03
 8/17 anonim ***** válasza:
Én azért sminkelek, hogy ne tűnjek a suli lúzerének. Egyébként ritkán sminkelnék.
2014. jan. 12. 16:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez olyan hülyeség, hogy aki sminkeli magát, az önbizalomhiányos...nem arról van szó, hogy fél kiló vakolat legyen az emberen, hanem hogy kihangsúlyozza, ami szép rajta. Pl. nekem a szemem nagyon tetszik magamon, és ezért ha felteszek egy kis szempillaspirált, még szebben néz ki. Vagy ha éppen kijönnek a pattanásaim, teszek fel alapozót vagy korrektort, hogy ne tűnjön olyan csúnyának a bőröm. Szóval nem arról van szó, hogy valaki ezzel órákat töltsön, hanem hogy egy kis minimális smink nagyon sokat javít az arcunkon - és nem mindenki született úgy, hogy természetes "reggeli" arccal is tökéletesen szép, persze azoknak a lányoknak erre nincs szükségük. Viszont a pattanásos arcon, fáradt szemeken sokat segít egy kis smink...én így vagyok ezzel, de nem esem pánikba, ha smink nélkül kell mutatkoznom, sőt...
2014. jan. 12. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:

" 20 évesen smink nélkül is szép vagyok. A természetességem pedig mások is díjazzák: komolyan vesznek, bíznak bennem, mert nem próbálom elrejteni az arcom előlük.

A sminkelős többség szerintem nem igazán boldog, túl magas elvárásoknak akar megfelelni, de közben elfelejt élni. Talán ezen csak az segítene, ha egy időre az emberiség elveszítene minden fényforrást, és vakon közlekednénk a világban. Így rájönnénk, hogy vannak más, fontosabb értékek, mint a külső."

na az ILYEN lányokra vagyok kíváncsi, hol bújkálnak.

rettenetesen unalmas számomra, hogy a nők 99%a úgy néz ki ahogy. teljesen mindegy milyen kifogást raknak mögé.

mellesleg az emberek fele szerintem a sötétben egyszerűen azon pánikolna, hogy nem látszik a szép fejük, és gyorsan gyújtsunk lámpát, vagy taperoljunk le mindnekit.

a felszínesség nagyon nehezen ölhető ki az emberből. vannak, akiket halálközeli élmények sem térítenek észhez.

2014. jan. 12. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!