Hova süllyed a világ? Nektek az ilyenekről mi a véleményetek?
Ki ez a búza? :D Max a kezének vette el a szüzességét :D
Nagy az Isten állatkertje.
Hova süllyed a világ? Egy szót ne szóljunk. Legalább lány szüzességét vette el VV Tökömke. Az lesz az igazi európaias pc mozzanat, ha fiúét veszi el. Akinek nem tetszik azt pedig megbüntetik mert homofób.
Egyébként meg az a hibás aki nézi a sok .zart. VV 6 megy most? Egyet nem láttam még. Megélnek a szutyok kereskedelmi TV - k, tehát van közönségük. Ez a baj.
Gusztustalan...az meg pláne, hogy van is erre igény :/
Én még soha, egyikből sem láttam egyetlen részt, mint vv és társai, de nem is vagyok rá kíváncsi, mert kiráz tőlük a hideg. Mára már odáig jutottam, hogy nem is nézek tévét.
Elég nagy g*ciség volt tőle. Nem tudom hogy tényleg akkora gigolo e mint ahogy azt mondja. A villában könnyű dolga lesz a nőkkel mert egyik se egy észlény.
Én láttam már a gyereket és tudom hogy szereti magát mutogatni meg tud szövegelni. Van pár ismerősöm aki személyesen is ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!