Hogy kell artikulálni?
Figyelt kérdés
Mindig mindenki azt mondja, hogy nem érti, hogy mit beszélek. Van amikor többször is visszakérdeznek. Múltkor egy sráccal együtt vártunk a suliban az iroda előtt és elkezdett kérdezgetni majd azon röhögött, hogy nem érti, hogy mit beszélek.2014. jan. 11. 19:28
1/4 anonim válasza:
érthetően,szépen,hangsúlyozva beszélj:D
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem is beszélek érthetetlenül...
2014. jan. 11. 20:05
3/4 anonim válasza:
ezek szerint de :) nem lehet hogy hadarsz? azért nem értik? ismertem én is olyan pasit, aki annyira hadart, alig értettem meg mit mond... nagyon zavaró tud lenni, hogy figyelsz mint az állat mégsem értesz belőle egy mukkot sem... nekem is kellemetlen visszakérdezni, de hiába is kérdezek vissza ugyanúgy elhadarja :D szóval kérdezd meg egy jó barátodat, hogy nem a betűket ejted ki érthetetlenül, vagy hadarsz és azért nem értik... ha már tudod mi a gond, tudod min kell javítani :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hadarok. :/
2014. jan. 11. 21:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!