Munkanélküli FIATALOK, mivel ütitek el a sok szabadidőtöket otthon (vagy máshol)?
Én már sajnos jó ideje munkanélküli vagyok és hiába próbálkozom nincs semmi kilátásban. De most nem is erről akarok beszélni, hanem az érdekel, hogy sorstársaim mit csinálnak otthon, esetleg egyedül egész nap?
Mert biztos, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben.
Én egyedül vagyok itthon, mert szerencsére a család többi tagjának van munkája. Természetesen főzni, sütni szoktam, takarítani és egyéb házimunkákat elvégzem, de mivel nem nagy a család nem kell mindennap órákat tölteni a konyhában, nem is koszolunk.
Szoktam a hobbimmal foglalkozni, olvasni, írogatni, angolt tanulni, gépezni, játszani, tévézni, boltba menni, biciklizni. De itt kb. ki is fújt. Nem tudok mit csinálni, pénzem meg mindennap eljárni valahova nincsen meg nem is lenne kivel. A hétvégék számítanak felüdülésnek, amikor a párommal találkozom. Ő is dolgozik szerencsére.
Szóval hasonló helyzetben lévő fiatalok válaszát várom, hátha még össze is tudnék valakivel barátkozni, sosem lehet tudni :) De legalább egy-két tanács, hobbiötlet jól jönne. :)
Olyanok ne válaszoljanak, akiknek gyerekük van, mert az egy teljesen más élet szerintem, akkor van aki lefoglaljon 0-24-ig.
24/N
ma 08:42!
Én is otthon ültem 1,5 évig... Nagyon is tisztában vagyok a dolgokkal. Sajnálom, hogy többen támadásnak vették a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!