Emo vagy Visual Kei?
Nektek melyik jön be inkább? Tudom, leginkább csak kinézetre hasonlóak, eszemben sincs összemosni a kettőt.
Én mondjuk belül inkább emo vagyok, de a visual kei kinézet jobban tetszik, és Japánt is nagyon szeretem. Zenében is inkább a visual kei-t szeretem.
I have to check, what the flying fuck is that kei shit.
Oh I see.
Holy cheesecake.
Holy cheesecake
ahahahah xD
Da*n XD
Én azért írtam ki ezt a kérdést, mert véleményeket várok, és csak olyanoktól, akik mindkét stílust jól ismerik.
Szóval, a gyűlölködők kíméljenek, ha kérhetem! Köszönöm!
Nem ismerem egyiket se komolyabban...
-Mindig meg tudtok lepni valamivel. :D Azt se tudtam létezik ilyen...
Őszinte leszek ha kinevettek is de szerintem van akinek jól áll van aki inkább ne erőltesse. Az legyen inkább belül izé...
-Amúgy olyan jól elfigyelem az embereket jártomban keltemben.
Akár ratyik akár nem megkapja a szemem és jól szórakoztat. Így legalább nem unatkozom..
És az a másik amin meg jót nevetek mikor egy repper rocker nepper teknós stb kritizálja egy másik (vallásban) hívő egyént.. :D Egyik sem ratyibb a másiknál de mindenki a sajátját tartja a legjobbnak. :D
Mondom ezt én aki light rockos punk electrogóth nak van titulálva...
Éljen a mátrix :D
Visual kei *-*
A visual kei szerintem sokkal szabadabb mint stílus és én rengeteg jó értelemben retardált, életvidám, vicces és egyedi emberkét ismertem meg ezen belül. Ne a külső miatt válassz valamit, hanem azért mert egy életérzés. Ha emo vagy emo vagy....ez kívül beül ugyan az....viszont a visual kei mint stílus...az extrém ruhák és kiegészítők alatt ezer meg ezer különféle ember rejtőzik.
Utolsó, köszi az első értelmes választ!^^
Amúgy nem szeretnék különösebben valamilyen stílusba tartozni, csak saját magam szeretnék lenni. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Viszont a visual kei-t én is nagyon szeretem!^^
nyilváán ha a Visual Keit választod akkor jobban megnéznek az emberek (nem rosszindulatból mondom)
bár az emo se egy mindennapi stílus,
(ezt csak azért tudom,mert én is emo vagyok(:)
de mind 2őt szeretem(:
egy szóval ha szereted a feltűnést mindenféleképpen a Visual Kei(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!