Miért van ma 50 ezer rabszolga az USA-ban?
Egy youtube videón láttam, hogy ma több rabszolga van a világon, mint valaha a történelem folyamán. Én ezt nem értem.
Valaki jobban tudó, tájékozottabb segítsen légyszi.
ez azért van mert egyesek kinevezik magukat magasabb rendűnek
Nem feltétlen magasabb rendű az egyén csak lenézi a másikat valamiért és ezért van ez az állapot, hogy jogot érez arra, hogy rabszolgaként tartsa a másik embert
Vannak jobb és rosszabb képességű illettve intelligenciájú emberek ez tény de a rabszolgaság egy igen csúnya munka
magasabb rendű az aki fizikálisan vagy intelligenciailag kivételes a normál embertől magasabb és jobb képességekkel rendelkezik
(de ez ettől még nem jogosit fel senkit sem arra, hogy a másik embert bántsa)
nem csak ott van, ma szeriontem a magyarok fele is rabszolga, aki nem, az már rég külföldön él.
de a föld lakosságának kb 70%a nyomorban él, a többi meg élősködik rajtuk. szociális helyzet. és mivel a buták szaporodnak, ez kb sosem fog megoldódni, kivéve ha államilag kontrolált születésszabályozást írnak elő. azt emg sosem nyomják át az emberi jogok bíróságán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!