Fiuk ti honnan es mennyire ertetek a fegyverekhez?
Azért én nem jelenteném ki, hogy a srácok jobban ismerik a fegyvereket.
Pl. én egyetlen alkalommal fogtam a kezemben éles lőfegyver meg tudom hogy működnek - a volt barátnőmnek meg otthon, a fegyverszekrényben (ugye mindent csak a szabályok szerint...) van egy sörétese meg egy golyós puskája, mert jár vadászni.
hát nem biztos hogy igy van mert
1 van kocka lány is
2 rendörnö
3 katona
stb...
legtöbben úgy "értenek" hozzá hogy fegyveres játékal játszanak
vannak akik fogtak is/használtak.
én pl. játékból is fogtam is használtam is (meg mostis :D )
Mindig is érdekeltek a fegyverek, rettentő sokat olvastam róluk srác koromban. (kaliber magazin ugye alap ilyenkor :D)
Most sportlövő vagyok, elég sokféle csúzli került már a kezembe, mert ugye ápolt társak fegyverei kipróbálhatóak.
Én személy szerint elöltöltős lövész vagyok, így a régebbi muzeális fegyvereket szeretem a legjobban, (kovás ,csappantyús pisztolyok,revolverek,puskák) de nemrég lett meg a fegyvervizsgám, hogy majd tarthassak szerelt lőszereseket is. (hátultöltősökhöz már engedély kell :/) Szóval tervben van egy mosin-nagant, egy kengyel kulcsos henry vagy winchester karabély, meg ha látok érdekességet akkor az. Én pl: annyira belemélyedtem az elöltöltős lövészetbe, hogy a két puskámat magam épitettem KIT-ből. Az nagyon fárasztó, de jó móka :))) Magyarul nem kicsit vagyok elvetemült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!