Így szilveszter táján mennyire aktívak a rendőrök?
Itt nálunk tucatszám vannak ilyenek és hiába van térfigyelő kamera letojják.
Én is volt hogy véletlen mondjuk józanul történt hülyéskedtünk haverjainkkal és betörtük a telefonfülke egyik üvegét. Közben 3 kamera is figyelte helyet és mivel én arrafelé lakom így ismernek is, de nem volt belőle gond.
Akkor van gáz ha a rendőrök rajtakapják az embert hogy hülyeséget csinál és van feljelentés. Mert manapság sokan tojnak rá.
Ilyen tájt a rendőrök elsősorban a szórakozó helyek környékét figyelik, illetve a nagyobb tereket ahol sok ember megfordul meg az olyan utcákat amik alapból nem a közbiztonságról híresek.
A mi körzetünkben tegnap egy rendőr sem volt. Ahol barátnőm lakik ott 20 percenként elhaladt egy rendőr autó mert ott is van szórakozó hely, meg persze nálunk is van egy kisebb bár de oda jóformán csak én járok a haverjaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!