Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy fiú, össze tőrte a szíveme...

Egy fiú, össze tőrte a szívemet! De én még mindig szeretem, micsináljak?!

Figyelt kérdés
Nagyon ki voltam borúlva!annyira hogy egy kicsit vágtam is magam,mivel egy barátnőmtől kaptam az infót hogy barátnője van,rá adásul egy szőke p*csa!!! :"( dühös voltam..és a barátnőm aki nagyon jó barátja annak akibe szerelmes vagyok,mondta hogy ő rá simán hallgatna és mondta hogy szét szedi őket!!!de az már nem ugyan olyan...micsináljak?!!!!hagyjam?vagy ne?teljesen padlón vagyok,hogyan álljak fel?!!hogy szedjem össze magam?ja,és jó lenne ha normális válaszokat küldenétek!!!léccives
2013. dec. 31. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Hú, a kérdező kb. 11 éves... :D
2013. dec. 31. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Aha - akkor csak azért van, mert az első volt. De lesz még öröm meg csalódás is, sőt rá fogsz jönni például, hogy a hajszín nagyon keveset számít... :)

Boldog új évet.

2013. dec. 31. 21:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen 11 éves vook képzeljétek el!!!!De ettől még ezért nem kell hülye kis tudatlan kislánynak nézni!lehet,sok dolgot nem,de tudok egy s mást...köszönöm a válaszokat!BUÉK!
2014. jan. 1. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
tanulj meg írni!
2014. jan. 1. 18:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz hogy vook,azt direkt írtam úgy :D de amúgy sosem voltam jó a helyes írásban,szerintem nem is leszek :P De,azért majd igyekszem... :D
2014. jan. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!