Egy fiú, össze tőrte a szívemet! De én még mindig szeretem, micsináljak?!
Figyelt kérdés
Nagyon ki voltam borúlva!annyira hogy egy kicsit vágtam is magam,mivel egy barátnőmtől kaptam az infót hogy barátnője van,rá adásul egy szőke p*csa!!! :"( dühös voltam..és a barátnőm aki nagyon jó barátja annak akibe szerelmes vagyok,mondta hogy ő rá simán hallgatna és mondta hogy szét szedi őket!!!de az már nem ugyan olyan...micsináljak?!!!!hagyjam?vagy ne?teljesen padlón vagyok,hogyan álljak fel?!!hogy szedjem össze magam?ja,és jó lenne ha normális válaszokat küldenétek!!!léccives2013. dec. 31. 20:00
11/15 anonim válasza:
Hú, a kérdező kb. 11 éves... :D
12/15 anonim válasza:
Aha - akkor csak azért van, mert az első volt. De lesz még öröm meg csalódás is, sőt rá fogsz jönni például, hogy a hajszín nagyon keveset számít... :)
Boldog új évet.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen 11 éves vook képzeljétek el!!!!De ettől még ezért nem kell hülye kis tudatlan kislánynak nézni!lehet,sok dolgot nem,de tudok egy s mást...köszönöm a válaszokat!BUÉK!
2014. jan. 1. 15:50
15/15 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz hogy vook,azt direkt írtam úgy :D de amúgy sosem voltam jó a helyes írásban,szerintem nem is leszek :P De,azért majd igyekszem... :D
2014. jan. 2. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!