Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lett Miley Cyrussal?

Mi lett Miley Cyrussal?

Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos azzal a normál kinézettel és viselkedéssel nem tudott feltűnni.

És ugye a mai fiatalok...

A hangja szerintem jó, eddig szexinek is tartottam, de ez a rövid haj meg a viselkedés...

2013. dec. 30. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Tuti drogos lett..kIlluminati
2013. dec. 30. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szépen szólva kisiklott. Valóban drogokhoz és egyéb szerekhez nyúlt és ezt be is vallja, büszke rá. Ki akart lépni a gyerekbálvány jó kislány szerepéből és hát túlzásba vitte.
2013. dec. 30. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
párszor kivillantotta a csúnyáját, tele volt vele az egész net, és ennyi, már ez sem segített rajta...
2013. dec. 30. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Illuminati puppet
2013. dec. 30. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Elvileg ez a Miley mozgalom része, azaz szándékosan ki van tervelve az egész, hogy később átvegye a világ uralma felett a hatalmat. :D :D :D :D

Írd be Youtubera, hogy Miley Movement, részekben fent van az MTV által készített dokumentumfilm róla, ha érdekel. :)

Amúgy én szeretem Mileyt, eleinte én is furcsálltam meg húztam a számat, de nemrég felfedeztem, hogy tök jó zenét csinál, meg még mindig normális, kedves, csak néha vannak botrányai, de engem nem igazán botránkoztat meg. :) :D

2013. dec. 31. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi volt, mi van, mi lett, mi lesz - Egyik sem érdekel rá nézve.
2013. dec. 31. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!