Nemrég azt írták a lapok, hogy abbahagyja az éneklést, és csak színészkedni fog. Akkor most ez hogy is van? Most jelenik majd meg júniusban a legújabb albuma...
Egyébként nem vagyok Miley fan, de ez érdekel, hogy akkor most mi van? Abbahagyja véglegesen az éneklést?
2010. jún. 4. 14:23
1/9 anonim válasza:
Szia! ha jól tudom, akkor ez az utolsó albuma, én sem vagyok fan, de van néhány jó száma, csak kicit elk**vult... legutóbbi fellépésén lesmárolt egy táncoslányt...
2010. jún. 4. 15:09
2/9 anonim válasza:
Ez az utolsó albuma amit kiad....Utánna meg szinészkedni fog(sok sikert)...Hát én megutáltam....olyan kis Rib*nc lett....
2010. jún. 4. 16:03
3/9 anonim válasza:
Igen, ez az uccsó albuma, színészkedni fog és pár év múlva vmi teljesen más albumot fog kiadni!
I LOVE MILEY!!!!
2010. jún. 4. 19:36
4/9 anonim válasza:
Nem hagyja abba az éneklést csak nem lesz többé Hannah Montana le forgatja a Hannah Montana 4. éVadot és utánna nem lesz!
Én nagyon izgultam hogy abba fogja hagyni de nem!:)ennek úgy örülök:)
2010. jún. 8. 21:00
5/9 anonim válasza:
amerikai lapok szerint márciusban úgy volt, hogy abbahagyja az éneklést + a színészkedést, mert liam felcsinálta. a menedzsere meg kioktatta, hogy ha nem veteti el akkor vége a karrierjének és mehet egy étterembe mosogatni.
2010. jún. 10. 18:53
6/9 anonim válasza:
Rockra fog váltani egy kis szünet után, állítólag keményebb lesz. Addig színészkedni fog. Én a The clibot imádtam és most is imádom, ilyen számokat értékesebbnek találok mint a mostaniakat, ezek a k*rvás Lady Gyagya GaGa utánzatosak-akit szintén utálok.
2010. jún. 11. 18:45
7/9 anonim válasza:
Vagyis The climbot.
2010. jún. 11. 18:48
8/9 anonim válasza:
anuugy benklne valakit leszidni mert stilust váltott .. csak egyszerüen most nem ahoz a rétegnek énekli a dalait de ttöl függetlenül ugyaojan tehetséges. !:D
amugy nemörökre hagyja abba az éneklést csak egy idöre mert elege van hannah montanából .
2010. jún. 11. 23:54
9/9 anonim válasza:
Erről most hallottam először. De az bizot hogy befejezte a Hannah Montana forgatását és stílust váltott kicsivel földreszálltabb lett mint azelött hála Liamnak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!