Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálják egyes emberek a...

Miért utálják egyes emberek a más nemzetiségű embereketpl:cigányok, négerek, kínaiak stb?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 19:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
Először is, a cigány és a néger nem nemzetiség. Másodszor meg nekem személyesen nincs bajom sem a négerekkel, sem a kínaiakkal. Harmadszor meg a cigányok nagy része(ismerek rendeset de keveset) kulturálatlan agresszív ingyenélő köcsög.
2014. jan. 2. 09:04
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Négerekkel, kínaiakkal, arabokkal szerintem a nagy többségnek semmi baja. Mert ők konkrét céllal jönnek ide, dolgoznak stb.

A cigányokat viszont sokan elítélik, mert 98%-ban rossz tapasztalata van velük az embereknek.

Sokszor nem is fizikai agresszióról van szó, hanem pl apu egyik ismerőse felvett néhány cigányt segédnek a műhelyébe, és 3 hét múlva elkezdett lába kélni a szerszámoknak, nyersanyagoknak. Na most vajon ki lehetett? Érted kaptak munkát, de nem, inkább ott is lopnak. Ezek után ne legyen előítélet?

Apám is hívott segítségnek nyáron egy cigányt. Ott voltam én is dolgozni, hát az a csávó olyan művészien nem csinált semmit, hogy öröm volt nézni. Reggel egy óra után már azt kérdezte, hogy mikor és mi lesz az ebéd. Aztán meglepődött, amikor mondtuk neki: délben, de hogy mi lesz, azt mi nem tudhatjuk, honnan tudnánk mit hozott magának enni? :D Azt hitte majd mi adunk neki...aha persze...

Nem a nemzetiségük miatt utálja őket szinte minden rendes ember, hanem a viselkedésük miatt.

2014. jan. 19. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
7%

"pl apu egyik ismerőse felvett néhány cigányt segédnek a műhelyébe, és 3 hét múlva elkezdett lába kélni a szerszámoknak, nyersanyagoknak."

Ismerek Én olyan magyar srácot is aki a gyakszihelyéről lopta a vasat,azt a vasat ami más vizsga anyagának szántak.Ez mellett a saját otthonomban fújta meg egy ezresemet.Bőven tudnék még írni a lopásairól.Ha ezeket elmondanám közös ismerőseinknek el sem hinnék,hiszen annyira jól nevelt rendes srác.

"meglepődött,amikor mondtuk neki: délben, de hogy mi lesz, azt mi nem tudhatjuk, honnan tudnánk mit hozott magának enni? :D Azt hitte majd mi adunk neki...aha persze"

Le sem tagadhatnád Valamokka,hogy magyar vagy.

2014. jan. 19. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg volt beszélve, hogy mindenki magának gondoskodik ellátásról...

Persze lopnak mások is, ez nyilvánvaló. De amikor előtte 10 évig nincs ilyen tapasztalat, és első alkalommal, amikor barnabőrű hableányokat alkalmaz ez történik, akkor erre mit lehet mondani?

2014. jan. 19. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!