Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebookra szülővároshoz azt...

Facebookra szülővároshoz azt írod be, ahogy születtél (mert ott volt kórház pl. ), vagy amelyik városban éltél, amíg fel nem nőttél?

Figyelt kérdés
Egy csomó embernél látom, hogy szülővárosnak megadja a mi városunkat, csak azért, mert nálunk van kórház, a szomszédos 2-3 városban pedig csak egészségház... Holott ehhez a városhoz abszolút semmi közük, azon kívül, hogy itt születtek meg. Szerintem ez potyóság. Beírják szülővárosnak, hogy "mákosguba", mert annak a városnak a kórházában születtek, jelenlegi tartózkodási helynek meg, hogy "tulipánosláda", ahol valójában már 20 éve élnek, gyakorlatilag egy hetes koruk óta. Nem ilyemre mondják, hogy sok a h...e?

2013. dec. 26. 18:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem voltam beteg, de én is tuti kórházban fogok, mert ha netán valami baj van, akkor helyben a segítség.
2013. dec. 28. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!