14-18 ÉVES FIÚK-LÁNYOK! Menny megtakarított pénzetek/zsebpénzetek van? Mire költitek? 15l
Sziasztok!
Érdekel, hogy mennyi pénzetek van? A szüleitektől kapjátok, vagy megspóroljátok?
Mire költitek? Hogyan takarékosajodtok vele?
Én nem nagyon tudom beosztani a pénzemet! :/ Nyáron elköltöttem 20ezer forintot 2 hét alatt észrevétlenül! Nem vettem semmi konkrétat..csak egy-két gombóc fagyi, egy új napszemüveg stb...
15L
15 éves fiú vagyok. 13 éves koromig semmire nem költöttem. Össze is gyűlt 60 ezer ft. Aztán néha néha jól esett másokkal szórakozni stb. Így kb. tartom a pénzemet mert ezek nem nagy kiadások és évente kapok kb. 10 ezret. Szóval figyeld mennyi pénzed van aztán lehet hogy nem költesz 2 hét alatt 20 ezret.
Amúgy most úgy döntöttem elkezdek gyűjteni jogsira. Ha találok nyárimunkát akkor meg......aaaaaaaaaa....lenne pénzem.
11-es. Ne fájjon már neked hogy mire gyűjtök! Nem bírod őket? Magánügy. Senkit nem érdekel a véleményed, úgyhogy legközelebb inkább tartsd meg magadnak! Köszönöm! :)
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)
Jujj megsértődött a Tinipina, mert leszaroztam az 1D-t!
-_-
Nem is tudom ki is írta ezt a 61%-al: "Ja és 15F". :)
Nem sértődtem meg. Teljesen hidegen hagy a véleményed! :)))
Nekem jelenleg 100ezer forint körül van a megtakarított pénzem. Állandó zsebpénzt nem kapok (értsd: nem kapok minden hónapban a szüleimtől), csak különleges alkalmakkor pl. névnap, szülinap.
Tulajdonképpen nem nagyon költök semmire csak olyan dolgokra, amikre TÉNYLEG szükségem van.
Jövőre szeretné elutazni anyukámmal Londonba egy-két hétre (én fizetnék mindent). :)
Én nem kapok zsebpénz.
Ha kell valamire pénz adnak rá, megvehetem a visszajárót visszadom.
Spórolok már jó pár éve 4-5 lehet már.
Ebből a pénzből eddig nem költöttem szinte semmi nagy dologra.
Heti 300 forintot költök egy magazinra, illetve eddig egyszer 20 000 forintot vettem ki, ugyanis ennyivel kellett beszállnom az új mobilom árába.
Évek alatt párszor kértem pénzt a szüleimtől karácsonyra, szülinapra. De leginkább a mamától kapok pénz.
Ünnepekkor 5ezret, hetente 1ezrezt stb.
Ballagáskor kaptam összvissz egy 30ezret és így.
Jelenleg nagyjából 300-320 ezer forint megtakarításom van.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!