Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért volt ennyire kínos?...

Miért volt ennyire kínos? (családi összejövetel)

Figyelt kérdés
Van Németországban anyukámnak rokonai.Tegnap átjöttek este vacsorázni.Én őket nem nagyon ismerem talán 9 éves lehettem amikor találkoztunk először, és azóta csak most jöttek 7 évre rá.Az volt a szitu, hogy vacsoráztunk anyukám és a nőnemű rokonunk kiment a konyhába.Én és a férfinemű rokon voltunk csak az asztalnál.Annyira kínos volt az a csend, hogy ilyenben még nem volt részem xD de tényleg nevetségesen kínos volt.Szerencsére visszajött anyukám,de ha nem jön vissza én nem tudom mit csinéltam volna.A tesóm azt mondta, hogy valamit mondanom kellet volna akármit csak ne hallgass.Szerintetek ilyen helyzetben mikor én vagyok egyedül gyerek (16 éves) felnőtt társaságokban (40+) mit kell tenni, hogy ne mondják azt hogy "miért hallgatsz ennyit,mesélj már te is valamit ne csak mi beszéljünk" nem tudok mit mondani?!
2013. dec. 24. 20:39
 1/2 dirtboy válasza:

én is utálok minden családi össze jövetelt,nem is szoktam asztalhoz ülni max akkor ha én vagyok vendégségben.

a helyzeted nem volt tragédia,simán lehetett volna miről beszélni pl hogy milyen németben élni.

2013. dec. 24. 21:01
 2/2 anonim válasza:
ne izgassad magad nem te voltal az idiota..
2014. jan. 29. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!