Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan lányok...

Vannak itt olyan lányok kortól függetlenül, akik beszélgetnének leveleznének velem? 19/F

Figyelt kérdés
Feltételek meg meg ideálom nincsenek. Kor és távolság nem számit,a külső sem, meg a méretek is nem fontosak

2013. nov. 17. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóval lehet 1 54 éves dagadt nő is aki romániában lakik? O.O :DDDDD
2013. nov. 17. 15:15
 2/5 A kérdező kommentje:

test alkat:molett,duci,husis,vékony,sovány,átlagos test alkatú,nagy darab.

Lakhely:Magyarország, vagy külföldön élő magyar lány.

,külső és kor,kor különbség távolság nem számit,barátkozásba és szerelem pár kapcsolatban sem

2013. nov. 17. 15:19
 3/5 piriiiiii ***** válasza:
Te aztán nagyon reménytelen lehetsz már.
2013. nov. 17. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy csak tudja értékelni a számoknál (távolság,kor,méretek) fontosabb dolgokat. :)
2013. nov. 17. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz ennyire elkeseredett? Borzalmasan magányos vagyok. Nincs már egyetlen barátom sem, mind elhullottak mellőlem, a barátom most hagyott el másfél év után, nagyon egyedül vagyok, de olyan nincs, hogy nincsenek feltételek, így nem lehet semmilyen kapcsolatot sem kialakítani, barátságokat sem. Nem akarok olyan sarkos példát felhozni, mint az első, de nekem is csak ilyenek jutnak eszembe, kicsit muszáj behatárolnod, hogy kivel, kikkel akarsz beszélni.

19L

2013. nov. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!