Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te túlélnéd az Éhezők Viadalát?

Te túlélnéd az Éhezők Viadalát?

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 23:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én lennék az első akit kinyírnak, ez tuti.
2013. dec. 24. 18:24
 12/25 anonim ***** válasza:
nem :D én lennék az első aki fejbeszúrja magát
2013. dec. 24. 22:27
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha világ életemben arra készülnék akkor is kevés esélyt látnék a túlélésre.
2013. dec. 25. 09:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos. Nem kényszerültem még ilyen helyzetbe, így nem tudom mit hozna ki belőlem a sokk, ahogy egymást gyilkolásszák az orrom előtt az emberek.
2013. dec. 25. 18:55
 15/25 anonim ***** válasza:

1. Én is öngyilkos lennék mielőtt már elkezdődne és tuti, hogy sokan inkább ezt választanák, nem is értem, hogy történetben miért nincs erről szó.

2. Nem vagyok túl edzett, lassúak a reflexeim, nem tudok egyszerre több dologra figyelni, rossz a szemem, néha kicsit süket is vagyok, tehát szerintem én lennék az első akit megölnek az arénában.

2013. dec. 26. 00:22
 16/25 anonim ***** válasza:
Ja és ha az Éhezők Viadalában nem is, a Battle Royal-ban én is beleőrülnék, ha valamilyen oknál fogva sikerül életben maradnom. (Amúgy nem tudom, hogy miért nem elterjedtebb ez a tény, hogy az éhezők viadala csak koppintás. Ráadásul az eredeti sokkal realisztikusabb.)
2013. dec. 26. 00:24
 17/25 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok nagyon formában, de elég vakmerő vagyok, és a reflexeim is jók.

Szerintem én szövetkeznék valakivel, és egy 'Rue(Ruta) feeling-ű' kislányt vagy kisfiút is tuti hogy bevennék a csapatomba :DD

Amúgy úgy biztos, hogy nem élném túl, hogy egyedül maradjak (nem is tudnék megölni mindenkit), de szerintem én felrobbantanám az arénát :DD

2013. dec. 26. 12:26
 18/25 anonim ***** válasza:

ha már alapfilm,akkor a tizedik áldozat volt az első a témában,utána a menekülő ember.

ezek keveréke a battle royal meg az éhezők viadala is.

én mindenképpen megpróbálnám túlélni és ennek érdekében átgázolnék bárkin,bárhogy gondolkodás nélkül.

ha az ellenfelek pedig csak takony tétovázó kölykök lennének többségében,lőfegyver nélkül ahogy a filmben,akkor erre lenne esélyem is szerintem.

2013. dec. 29. 00:01
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem én igen

Felélednének a pszichopata hajlamaim :D

De csak akkor tudnám meg, hogy tényleg meg tudnék-e ölni valakit, ha oda kerülnék.

2013. dec. 29. 00:07
 20/25 anonim ***** válasza:

A II. részből ( filmből is és a könyvből is) kiderül, hogy többféle túlélési technika is létezhet.

Voltak olyanok, akik rejtőzködéssel élték túl a Viadalt, Beetee csapdát készített, amikor Ő győzött.

Lehet szövetséget is kötni, bár az nem biztos, hogy jó ötlet, mert végén úgyis fel kell bomlania, amikor egymásnak esnek a végső győzelemért a résztvevők.

Az ember ösztönösen képes ölni, - benne van a génjeinkben - különösen ha az életét veszélyben érzi, és tudja, hogy ölnie kell a túléléshez. Persze ez akkor igaz, ha valaki élni akar, és nem adja fel rögtön már a Viadal kezdetekor.

Bárki túlélheti az Éhezők Viadalt, aki fel tudja dolgozni, hogy el kell vennie egy másik ember életét ahhoz, hogy életben maradjon.

Kérdés csak az, hogy képes - e erre.

Aki mentálisan képes erre, annak a fizikai rész már "könnyebb".

2014. jan. 2. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!