Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem szomorít el ez az...

Titeket nem szomorít el ez az időjárás?

Figyelt kérdés

Borzasztó látni, ahogy a tél évről évre kitolódik. Mikor még kicsi voltam, sokszor már novemberben esett a hó, most pedig semmi.

Legjobban az emberek közönyössége szomorít el. Sokak szerint rendben van, hogy decemberben 10 fok környékén van a hőmérséklet.

2013. dec. 22. 09:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ne aggodj lesz itt hó nem is kevés..majd úgy február-március körül.:D
2013. dec. 22. 10:00
 2/14 anonim ***** válasza:

Az embereknek vannak nagyobb problémáik is, mint, hogy azzal foglalkozzanak, hogy mikor esik először hó.

Plusz pár centi hó, és már balesetek tömkelegéről hallani.

Bár egy fehér karácsonynak én is örülnék.

2013. dec. 22. 10:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Errefelé egész decemberben max 2-3 fok volt, milyen 10 fokokról beszélsz? Havazás meg a globális felmelegedés miatt nincs, egyre változnak az évszakok. Ez ilyen. Őszintén szólva én nem bánom, mikor itthon regélnek az 50-60-as évek "nagy teleiről", a seggig érő hóról... Nekem ugyan nem hiányzik. Az idő meg ilyen, szürke. Hát ez van, nyáron meg a 40 fok a nem jó. Menj akkor Ausztráliába telelni vagy fel északra a finnekhez, norvégokhoz, oroszékhoz. Ott aztán van hó.
2013. dec. 22. 10:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Épp ez a felfogás ami elszomorít. Igen is fontos. Megint az lesz mint tavaly: majd márciusban fog esni a hó, jönnek a nagy fagyok, kitolódik gyümölcs, zöldség termés.
2013. dec. 22. 10:06
 5/14 anonim ***** válasza:
És most evvel mit vársz, mit csináljunk mégis?? Imádom az ilyen embereket, akik olyasmire panaszkodnak, amit nem bírnak befolyásolni. Ülhetsz és sajnálhatod magad meg szörnyülködhetsz, hogy milyenek az emberek, de ettől ugyanúgy hó lesz márciusban, ha mind a 10 millióan nekiülünk sopánkodni, akkor sem lesz másként. Akkor meg mit vársz?
2013. dec. 22. 10:17
 6/14 A kérdező kommentje:
ha csak veszekedni akarsz akkor inkább menj máshova :)
2013. dec. 22. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:

pont ma beszélgettünk a barátommal erről, hogy ez nem jó így.

mindketten télszerető emberek vagyunk, imádom a havat, a hideget és igenis elszomorító, hogy most decemberben 11fok van itt felénk (Somogy megye).

de szemmel láthatóan a legtöbb ember örül ennek az időjárásnak, mi kevésbé.

2013. dec. 22. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok ezzel mint Putyin a globális felmelegedéssel kit érdekel.
2013. dec. 22. 17:57
 9/14 A kérdező kommentje:
és majd az sem fog érdekelni, amikor lefagy minden termés és nem lesz kaja?
2013. dec. 22. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Importáruról akkor még nem hallottál ezek szerint.
2013. dec. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!