183cm milyen magasnak számít?
Alacsony,átlagos,magas.Szerintetek melyik kategóriába vagyok ?
Esetleg kor és magasságot is írhattok,hogy tudjam mihez viszonyítani a válaszokat :)
18/F
buta liliputi törpe kategória
ostobaságot minek kérdezni?
nem tűnt még fel, hogy mindenki az álladig/szemedig ér majdnem?
12. ez nem igaz.
Egyre magasabbak a fiatalok, én a kis 182 centimmel lassan alacsonynak számítok. A fiam 14 éves, és egy magas velem. Van olyan osztálytársa, aki fél fejjel magasabb.
Szóval egyre kevésbé számít a 183 cm magasnak. Persze mindig is lesznek akik az ember hóna alá érnek.
Az emberek generációról generációra egyre magasabbak. Nézz csak meg egy régi házat, ahol a normál ajtóméret 1.50 volt. Most már a 2 m-t is meghaladja sok helyen.
„122. ez nem igaz.
Egyre magasabbak a fiatalok, én a”
Légy szíves olvasd el még egyszer azt, amivel vitázol. Én ott azt olvasom, hogy genetikailag mennyi a természetes magasság. A kontraszelekció hiánya, a technikákkal körülvett, viszonylag biztonságos élet következménye a magas életkor és a hórihorgas testmagasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!