PCO-sok 5,4-es cukorszint magasnak számít?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kistestvért, de a cukrom ilyen magas még sosem volt. Igazából 6-ig jó a cukor, de hallottam hogy másnak ezt az értéket sokallta az orvos.2013. nov. 17. 09:19
1/4 anonim válasza:
Elvileg ez határértéken belüli, de valóban, egyes dokik ezt más soknak mondanák. De persze a diagnózis attól is függ mi a helyzet a többi értékkel és az inzulinnal.
2/4 A kérdező kommentje:
A többi értéket még nem nézettem. Most hagytam abba a fogigátló szedését. A kisfiam is az első hónapban sikerült a fogigátló elhagyása után rögtön az első hónapban. Sajnos nem nagyon van időm mozogni van is rajtam kb három kiló súlyfelesleg.Kicsit tartok hogy most nem az első hónap lesz sikeres.
2013. nov. 17. 12:32
3/4 anonim válasza:
Nekem a férjem az "orvosom", és mindig 5-5.5 volt a cukrom (a 120 perces terhelt meg 3....), nem találta soknak soha így önállóan, az éhgyomri inzulinom viszont magas, amellett ez sok. Ezeket összefüggéseikben kell nézni. Ha ez megnyugtat, én ilyen cukor mellett 2. hónapban terhes lettem, most 18 hónapos a lányunk. :)
4/4 gungasam válasza:
Azt furcsának tartom, hogy valaki testvért szeretne és maga akar szülni???!!! Talán inkább 2. vagy többedik gyereket szeretne? Testvért a gyermek szerethetne...Eddig a magyar nyelvtan rész.
Ez a válasz rész.:Amíg az ember nem érzi magát betegnek addig egészségesnek érzi magát. Aki egészségesnek érzi magát az ne méricskéljen, szerintem szaporodjon kedve szerint.
Amikor majd betegnek érzi magát akkor meg ne a közvéleményre legyen kíváncsi, hogy mit tegyen hanem a kezelőorvos(orvosok)előírásai szerint tegyen.
Ha baja támadna nem reklamálhat, hogy a neten ezt írták, meg azt írták. Az orvosok azonban felelnek a szakmai vétségeikért(jó, jó! nem mindig, de azért el lehet érni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!