gimibe barátnőmnek is szokták ezt mondogatni fiu oszt társai, ő most 11. es Kisbéren, de van egy gyerek aki ezt komolyan is gondolja! hát próbáld ki deríteni hogy ezt mennyire gondolhatja komolyan! :)
2013. dec. 11. 17:13
12/19 A kérdező kommentje:
de én nem olyan lány vagyok akire ki lehet verni... tehát nem az a csajos alkat.
nem vagyok se vékony se duci, nincs alakom, kb, és tök unalmas barna hajam van... még csak szépnek se tartom magam, tehát tényleg nem tudom hogy mire gondolhatná komolyan, gúnyolódni meg tudom, hogy nem gúnyolódna. már voltam vele úgy, hogy COD-oztam az ölében, de akkor is láttam rajta, hogy akar valamit... de akkor direkt arrébb ültem. eddig nekem olyan volt mintha a tesóm lenne, aki megvéd, szívat, meg minden, de ezek a poénok után... nem tudom, minek kéne érezzem őt.
2013. dec. 11. 17:21
13/19 A kérdező kommentje:
14 vagyok..
2013. dec. 11. 17:22
14/19 anonim válasza:
Hát szerintem tetszel neki, csak olyan alacsony az intelligenciája, hogy így próbálja a tudtodra adni. Vagy csak szimplán azért mondd ilyeneket, mert vagánynak tartja/hallotta más barátaitól, hogy ilyenekkel viccelődnek a lányokkal.
2013. dec. 11. 17:23
15/19 anonim válasza:
huhu, hát akkor valósak lehetnek azok amiket mond, de lehet hogy nem gondolja komolyan! Még nagyon fiatalok vagytok, lehet h ő így próbálja meg a tudtodra hozni hogy be jössz neki! :)
2013. dec. 11. 17:26
16/19 anonim válasza:
Szerintem poénkodik, mert ha meg akarna hódítani egy lányt, tutira másképp csinálná:) Nem így, hogy rögtön rátér a témára, hogy "akk most dugunk?" Bár, szerintem ezt csak ő tudhatja:D:D:D:D Am, a hajad én nem láttam, viszont lehet, hogy tényleg szexi:D:D:D:D De am a gyerek szerintem még nem érett egy párkapcsolatra, meg 14 évesek is vagytok, szal.. Meg am, ha barátok, akkor rá is kérdezhetnél szerintem:D:D:D:D És lehet, hogy tényleg szokta csinálni a képed nézése közben azt a kiverőset:D:DD::DD: Ja, am ,hát lehet az, hogy viccesen próbálja a tudtodra adni ,hogy tetszel neki, de lehet az is, hogy ezek tényleg csak ilyen gyermeki poénok:D:D:D:D
2013. dec. 11. 17:41
17/19 A kérdező kommentje:
bármilyen témában lehet vele komolyan beszélni, kivéve ezt. :D a perverz dolgokat mindig elpoénkodja :D hidd el már rég rákérdeztem volna :D
2013. dec. 11. 20:59
18/19 anonim válasza:
Értem, hogy 14 vag, de azért igényeid lehetnének. Milyen proli, paraszt, bunkó, aki ilyeneket mond???? Viccből se. Ha jót akarsz magadnak akkor tartást veszel fel és az ilyen lepra alakokkal szóba sem állsz! Undorító.
2013. dec. 11. 23:29
19/19 anonim válasza:
És a "kiverem a képedre" beszólásra legközelebb vágd pofán. Ne tartsd magad csak ennyire!! Mutasson tiszteletet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!