Mit csinálnának velem ha nem akarnék enni a börtönben?
hát akkor nem akarsz enni... szerintem a te döntésed, hogy kell-e vagy sem, de ettől mást nem kapsz...
mondjuk nem vagyok otthon szerencsére a témában :))
Hajolj le szappanért...
Amúgy ott szerintem vagy eszel, vagy megetetnek.
Kettes, mondtam ne mvagyok otthon a témában, és nem is akarok... :)
amúgy köszi h kiigazítottál.
De.. miért kéne kényszeretetést csinálni az elkövetőn? ha meghal, hát meghal nem? eggyel kevesebb eltartott.
vagy nem így gondolják ezt?
Nagyon egyszerű vagy, ezzel ha meghal, hát meghal.
Senki nem születik bűnözőnek. Ha azzá válik, abban mindenki hibás egy kicsit. Ami persze a személyes felelősségét nem menti.
Aztán: nem csak megátalkodott gazemberek ülnek, hanem pl. gondatlanok, s néha ártatlanok is. Az is dögöljön meg, aki pl. autót vezetve, egy bonyolult közlekedési helyzetben, egy pillant kihagyás miatt rossz döntést hozott, s gázolt? (Jó, tudom, nemigen ültetnek el első alkalommal senkit.)
Semmit, a zárkamenő úgy is levámolja a kajádat, az őrök meg leszarják, mert cserébe a menő leboxolja, h ne legyen gond a zárkában.
Annyit kapnál, h ne halj éhen.
Ha meg annyira sztrájkolnál simán megmondaná őr, zárkalakó egy emberként, h nem ettél, kiöntötted.
Két büdös pofon után pedig te is ezt mondanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!