Miért ilyen velem a párom?
A terhességem elõtt szó nélkül mindent megcsinált (elmosogatott, felporszìvozott stb.). Mióta terhes vagyok elvárja hogy mindent én csinàljak. Megkèrtem vegyen elô egy tányèrt mert meg szeretnèm pucolni a krumplit. Erre az a válasza: Õ egèsz nap dolgozott, fàradt. Este az ágyba èn viszek neki teát stb.
Apa legjobb haverja-akit 3 éves korom óta ismerek-küldött levelet, hogy gratulàljon a babához. A párom féltêkeny lett (pedig õ soha nem volt féltèkeny). Azt gondolja hogy terhesen egész nap otthon ülök, pedig ezen a hèten naponta 100 km-t utaztam buszzal/vonattal. Õ elviszi az autót ,mert hidegben nem tud gyalogolni. 6-18-ig van munkában. Én 8-14-ig. Azt mondja, hogy ö az elsõ ès nem a baba ès igy is fog maradni. 1 hete ilyen, egyik napról màsikra lett ilyen Nekem 2 gondolatom van mièrt ilyen:
a, lehet hogy nem akarja a babát (2,5 éve próbálkoztunk)
b, esetleg megcsalt
NORMÁLIS vàlaszokat kèrek!
Köszönöm!
ezt így ki is mondja, hogy ő az első és nem a baba?
akkor valószínüleg szarba sem vesz téged
talán beleunt a dologba és könnyen elképzelhető az is, hogy félrelép
neked kell kiderítened az igazságot és nyugodtan kérdőre is vonhatod
sajnos nem jó kilátások ezek egy leendő családapára nézve
gondolj bele, te erre a férfira fogod bízni a gyerekedet, aki így beszél róla már most, hogy még nem is jött a világra
derítsd ki, hogy van e valakije vagy, hogy egyáltalán mi az oka, annak, hogy így viselkedik
ne félj őt elhagyni, ha úgy van, hidd el, találsz olyat is, aki annak ellenére is szeretni fogja a gyereket, hogy semmi köze hozzá
Az nem jöhet szóba, hogy te váltottad ki mindezt akaratlanul? Ha már 2,5 éve próbálkoztok, lehet, hogy nagyon rákattantál a témára, baba így, baba úgy, ő meg besokallt. A szexnél is elronthattad, ha nem elcsábítottad, hanem ráförmedtél, hogy ma csinálni kell, mert peteérésed van.. ilyesmikkel nagyon el lehet vadítani a párunkat, sáros vagy ebben?
Az általad említett példa is kétélű ám. Ha ő reggel hattól este hatig dolgozik, miközben te nyolctól kettőig, és csak akkor állsz neki vacsit csinálni, amikor ő már otthon van, akkor nem csoda, ha felkapta a vizet, fáradt volt már, éhes is, ilyenkor ingerültebb az ember. Szóval biztos, hogy csak a párod a ludas a sztoriban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!